רעיון לפינה חדשה

lilith93

New member
רעיון לפינה חדשה

אז ככה אני וחברה שלי לרוב מתכתבות באסמסים וכותבות מצבים שונים שיכול להיות בעל טבעי ואיך פותרים אותם לדוגמא: חברה שלי כתבה לי: "אני יושבת על גדר ליד הבצפר ונשענת עליה עם היד,אני מרימה את היד וכל היד שלי צבועה עם אבקה צהובה, את חושבת על מה שאני חושבת?" התשובה: "תברחי!! שדים מאחוריך.. יש לידך איזה משהו מכסף?? תצלצלי לדין וסאם או משהוא!?!" החברה :"אין לי כסף,דין לא זמין,ואת יודעת שסאם שונא אותי" אני :" אז תנסי את בובי או שתתפללי לקסטיאל" התשובה שלה והאחרונה לפני שהשד הרג אותה :"התקשרתי לבובי,המסכן הוזה שהוא אם אישתו ,קאס במשימה הוא מצא את אלוהים".... אז מה אתם חושבים?? רעיון שווה לפינה? כל שבוע יהיה מצב אחר ואנחנו נפתור אותו אם הידע העל טבעי שלנו?..

Ayelet 363

New member
נשמע מגניב

מזכיר לי שבזמן קורס הפסיכומטרי שלי היינו בבית הספר עד מאוחר, אז נהגתי לומר שזה כמו בסרט אימה (יש סיכוי שהחברה שאזכיר בקרוב אמרה את זה קודם)- כי היה חושך, כמעט ננעלנו שם חוץ מזה... אז פעם אמרתי שתכף המסך יהיה שחור ויהיה כתוב "Supernatural" ואז חברי השלי אמרה משהו בסגנון "לאא!" ואחרי אמרה שזה בסדר, כי דין וסאם יגיעו (דרך אגב- היא אף פעם לא ראתה על טבעי. היא מכירה את ג'ארד מבנות גילמור ואת ג'נסן ממלאך שחור, והיא גם הייתה הראשונה לראות לי- לאחותי, ואחותי הראתה לי- את הסרטון של ג'נסן אקלס עם eye of the tiger).

לירונת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נשמע אחלה

למעלה