רעיון לפורום

רעיון לפורום

אפשר כל שבוע לבחור שיר וכל אחד יכין לו קליפ בmovie maker ובסוף השבוע נעשה הצבעה איזה קליפ מנצח... מה אתן אומרות?????????

nogao10

New member
גם אני בעד......

אבל לאן נעלה את זה, ומי רוצה להיות אחראי? (אולי את?)

Youtube

כי אני נגד פליקס

inbal287

New member
אין לי בעיה להיות אחראית על זה...

רק בגלל שאני לא טובה בכלל בMM... פשוט לא הקטע שלי. ואני גם חושבת שכל שבוע זה יהיה עמוס מדי. אולי עדיף פעם בשבועיים שלכולם יהיה זמן להכין ולהצביע.

nogao10

New member
יש לי שאלה, ענבל

בתור המנהלת של הפורום, מה יקרה כשתעזבי לצבא, ויהיה לך זמן רק בסופי שבוע וגם אז אולי לא יהיה לך כוח? לדעתי (כן, וזאת רק דעתי) את צריכה למנות עוד מנהל כשתתגייסי, מישהו חייב כאן למחוק הודעות ולערוך ולעשות את כל מליוני הדברים הקטנים שאין לנו מושג שמנהל צריך לעשות, ושבלעדיהם לא היינו מצליחים לתפעל (אני נותנת לך המון קרדיט על הפורום הזה)...... הגיע הזמן לשקול, מקווה שהגיוס לא כל כך קרוב......

nogao10

New member
לא נראה לי שהצעתי את עצמי.....

וואו, אפילו אם הייתי רוצה, אני ממש ממש לא יכולה לעשות את זה, שנה הבאה תהייה לחוצה מכדי שאני אקח את זה, אני גם לא חשבתי על עצמי, אני יותר בקטע של לחשוב על הפורום.... אז אם זה נשמע ככה, אני ממש אבל ממש לא מציעה את עצמי, אבל אני כן חושבת שיהיה חכם להכניס עוד מישהו לתפקיד.... אבל כמו שאמרתי, ענבל יכולה גם להחליט שהיא כן תשקיע וכן תמשיך להיות לבד, ואם היא חושבת שזה יהיה הכי נכון, אני איתה!

inbal287

New member
לא הבנתי מה הקשר../images/Emo122.gif

אממ רק פעם הבאה, הודעות כאלה במסרים אישיים בבקשה... בכל מקרה, אני מתגייסת רק בינואר. אני מנהלת עוד ארבעה פורומים חוץ מזה, ואם יש לי זמן לשרשר ולסדר את כולם גם בתקופת בגרויות וגם בכלל, אני לא רואה בעיה שתהיה בזמן הצבא. יכול להיות שלמשך ארבעה חודשים יהיה מישהו שינהל איתי, עוד לא חשבתי על זה ואני עוד לא יודעת מה קורה, וזה רק בגלל שיש לי קורס ארוך של ארבעה חודשים שאם אני נכשלת במבחנים אני נופלת מהתפקיד. בכל מקרה ברגע שאני מסיימת את הקורס ומתחילה את התפקיד אני משרתת קרוב לבית וחוזרת כל יום הביתה, ככה שלא אמורה להיות שום בעיה.

inbal287

New member
וחשוב לי להוסיף -

אני לא אשאר בפורום בשביל הכחול או משהו בסגנון. ואני גם לא אחליט דברים בלי להודיע לכם מה הולך לקרות... כאילו, אני ממש לא עובדת ככה. פשוט עוד ממש מוקדם עכשיו לחשוב על זה, יש עוד חצי שנה ואני עוד לא יודעת מה בדיוק קורה.

אל תעזבי את הניהול../images/Emo2.gif

אנחנו אוהבים אותך! וזה באמת מוקדם מדיי לדבר על זה.. לא להקדים את המאוחר...
מה זה הפורום ההוא בחתימה שלך שלא טרחת לתאר? "פשוט..."?

nogao10

New member
הלהקה די גססה כאן בארץ....

את מכירה את הבעיה, המון מעריצות פאקצות שמעו איזה שיר אחד, החליטו שהן מתות על הלהקה, וויתרו אחרי חודשיים, ככה שלא באמת נוצרו כאן קהל מעריצים מבוסס. אבל זה קורה בדרך כלל ללהקות פופ, בדרך כלל הלהקות שנשארות הן רוק-פופ, רוק ואוונסנס
אני די בטוחה שזה יקרה גם לג'סטין טימברלייק יום אחד (לא שאני מאחלת לו את זה, מוכשר הילד!)

inbal287

New member
האמת? לא נכון בכלל...

הייתה להן קהילת מעריצים גדולה דווקא. והדעיכה היא בגלל שהלהקה כבר לא פועלת אבל גם בגלל שחצי מהפורום התגייס... רוב הוותיקות, מה שדי הרס אותו :(

הלוואי שזה יקרה לג'סטין

נמאס לי ממנו. כל פעם ששוכחים ממנו לשנייה הוא מזכיר את בריטני. הוא פתטי! אוונסנס

m o r 1 0 2

New member
חח...אחלה רעיון רק שאני גרועה בזה../images/Emo168.gif

אבל חברה שלי הציעה לעזור לי
...אבל פשוט לשים תמונות או מה?....או לצלם?..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifסבבי../images/Emo3.gifאבל אני לא יודעת איך מעלים קליפים

ליוטיוב

נרשמים ולוחצים על UPLOAD

ואז עיון, בוחרים קובץ, אישור ומחכים שזה יעלה ואז שמור

אפשר לבחור 3 חברי פורום שהם יהיו "צוות השופט"

כך שלא יהיו הרבה קליפים וכך לא כל אחד יבחר את שלו

למעלה