רעיון לסקר אולי משהו כמו על איזו דמות התאבלת הכי הרבה?? אני מוכן לספק רשימה...
L La Gamba New member 12/7/02 #1 רעיון לסקר אולי משהו כמו על איזו דמות התאבלת הכי הרבה?? אני מוכן לספק רשימה...
S SaberTooth New member 12/7/02 #2 מה´זאת אומרת...../images/Emo35.gif מה´זאת אומרת איזו דמות מתאבלת הכי הרבה אתה מתכוון התאבלות כאילו Mourning אם כן, אז איזו דמות בוכה הכי הרבה
מה´זאת אומרת...../images/Emo35.gif מה´זאת אומרת איזו דמות מתאבלת הכי הרבה אתה מתכוון התאבלות כאילו Mourning אם כן, אז איזו דמות בוכה הכי הרבה
K Knight of Darkness New member 12/7/02 #4 אני חושב שהוא התכוון על איזו דמות שמתה אתה התאבלת הכי הרבה.
P PdLrAaTgIoNnUM New member 12/7/02 #5 חלמיש הפעם הראשונה (והיחידה) שספר כלשהו גרם לי להזיל דמעה כשקראתי אותו היה דרקונים של שחר האביב שחלמיש מת.
חלמיש הפעם הראשונה (והיחידה) שספר כלשהו גרם לי להזיל דמעה כשקראתי אותו היה דרקונים של שחר האביב שחלמיש מת.
L La Gamba New member 12/7/02 #6 וכאן זהו המקום להציג את החדש!! זהו דרקון פלטינה (או משהו כזה) מהפורום המקורי. בפורום הזה יש אותי, סטרהאד, ג´ון דו (דרו אלף), ועכשיו יש אותך... (כל אלה כמובן מהפורום המקורי)
וכאן זהו המקום להציג את החדש!! זהו דרקון פלטינה (או משהו כזה) מהפורום המקורי. בפורום הזה יש אותי, סטרהאד, ג´ון דו (דרו אלף), ועכשיו יש אותך... (כל אלה כמובן מהפורום המקורי)