רעיון לסקר

אביחי 33

New member
רעיון לסקר../images/Emo17.gif

אז אני אביא בפניכם 3 סקרים שיש לי, ואתם תבחרו איזה סקר הכי תרצו להצביע
ברגע שנבחר את הסקר, יאיר יעלה אותו וכולנו נבחר
1.הולכים לשיר נולד או פסטיגל? 2.מה דעתכם על משחקה של אגם באהבה מעבר לפינה? 3.אגם הייתה צריכה ללכת לצבא לדעתכם או לא? בחרו באחד הסקרים (1,2 או 3) ויאיר יעלה את הסקר לראש הפורום, עם אפשרויות בחירה כמובן

יש בעיה עם סקר מספר 2

מצד אחד הוא מתאים משאר הסקרים כי לרובנו יש דעה על המשחק של אגם בסדרה.כמה כבר אנו יודעים על הגיוס שלה?מצד שני,לפי חוקי הפורום שכתבתם אסור לומר על אגם דברים רעים משמע שכולם חייבים לשבח את המשחק של אגם גם אם לא חושבים כך וזו בעיה.יש להתיר לדעתי ביקורת כלשהי על אגם במקום הצורך כיוון שגם מי שאנחנו מעריצים יכול לפעמים לעשות טעות,לומר דבר לא במקום או לא להשקיע בדבר מסוים כמו שציפינו ממנו אז לדעתי יש לשחרר קצת את החבל בנושא.כך נוכל לשמוע כמה סוגי דעות ולהגיב בדעתנו.נוכל לראות איך אנשים נלחמים להגן על משחקה של אגם.

אביחי 33

New member
לא הבנת את חוקי הפורום../images/Emo9.gif

לא אסרנו להגיד מילה רעה על אגם
אני מצטט:"אין לרדת בכל צורה שהיא על מי שסובב לאגם ובטח ובטח לא על אגם. ירידות/קללות/הצפות בנושא הזה ..." הדגשנו שאין לקלל ולרדת על אגם. אבל הבעת דיעה זה בטח ובטח מותר לכל אחד ואחד כאן. אנחנו לא באים בגישה של הערצה עיוורת. לכל אחד יש את הטעם ואת הדיעה שלו, ואנו שומעים הכל
מה שאנחנו ל=א רוצים,שיהיו קללות בדיעות שלכם, שזה באמת כבר מוגזם
ככה שאפשר הכל

אוקיי הבנתי

תגיד,חשבת פעם על סקר למשל מה מידת ההערצה שלכם לאגם?עד כמה הייתם מוכנים לעשות בשבילה וכו`?

אביחי 33

New member
זו גם אפשרות לסקר../images/Emo9.gif

אפשר גם לבחור בסקר שלך
אני בכל מקרה בעד הסקר שלך

אז יאללה תכניס אותו.

אתה בטח תעשה את זה יותר טוב ממני.תחשוב על איזה ניסוח מתאים וקדימה..

סקר מצוין../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif אני ללא ספק

רוצה אותו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה