רעיון לסקר חדש...

Mycroft

New member
רעיון לסקר חדש...

הסקר הנוכחי בפורום קיים כבר הרבה זמן והגיע זמן להחליף... יש למישהו רעיון לסקר חדש שאפשר לשים? מלבד זאת, רעיונות נוספים לשאר הכלים בפורום (גלריות, קישורים, מאמרים וכו') יתקבלו בברכה

Zygon

New member
איזו סדרה ותיקה מפעם

צריכה לחזור בפרקים חדשים? אפשר לשרשר לפתיל הזה הצעות.

Mycroft

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif

אני מציע לבינתיים את Red Dwarf, Doctor Who והטי ווינת'רופ תשרשרו עוד רעיונות והסקר יוכנס...

Zygon

New member
רק מהזכרון

Blake's 7 המפצח survivors , The Avengers המובחרים ובטח יש עוד כמה. אפרופו Red dwarf הם עובדים עכשיו על סרט שיסגור את כל הקצוות. יצא לך לראות Doctor who ?

Mycroft

New member
הסקר נשלח

אתם מוזמנים להציע אפשרויות נוספות והן יוכנסו. יצא לי לראות Doctor Who, אם כי לא את כל הסדרה לצערי...

Zygon

New member
דווקא החלק שלא הוקרן בפריים

(המוקדם יותר) עם ארבעת הדוקטורים הראשונים הוא המוצלח יותר לטעמי,מידי פעם (הודות לאינטרנט) יוצא לי לראות פה ושם פרק,פשוט מדהים איזה דברים הם הפיקו בשנות השישים בתקציב של נעל.

hadardit

New member
רעיונות

קו אונידין, האחים, מישהו מטפל בך, המלון של פולטי, מיסטר בין, הסדרה עם רוג'ר מור והאמריקאי ההוא אני לא זוכרת איך קוראים לסדרה אני חושבת הנוקמים (הסדרה הזאת בסגנון סטארטקי והאץ')

Zygon

New member
ה"משכנעים"

היא שודרה ביס לא מזמן,להוא קראו טוני קרטיס. למישהו מטפל בך היתה סדרת המשך בשם Grace and favor ,החברה הזדקנו שם פחד,ממש לא כדאי להמשיך אותה אלא עם קאסט חדש לגמרי.

Mycroft

New member
הוספתי כמה תשובות

לצערי אפשר להכניס עד 10 אפשרויות, אז מה שהצלחתי הכנסתי. גם התשובות הקודמות התאפסו, אז מי שכבר הצביע בעבר מוזמן להצביע שוב...

Zygon

New member
ובקטע טלפתיה מדהים

האתר של הרדיו טיימס,החליט גם לשאול את אותה שאלה בסקר שהוא ערך,יש שם גם רעיונות אחרים לסקרים.

Mycroft

New member
גם חלק מהסדרות שאנחנו רשמנו

כתובות אצלם... ובאמת אפשר לקחת מהאתר הזה רעיונות לסקרים בעתיד

למעלה