רעיון לסקר חדש!

אמבר 13

New member
רעיון לסקר חדש!

מכיוון שבסדר שעדי עושה אין הרבה מקום, ולסקר הזה צריך הרבה מקום אז...הסקר כזה: איזה זוג אתם הכי אוהבים על המסכים (גם אם הוא כבר לא קיים)? א) אמבר ובריי ב) בריי ודני ג) סלין וראין ד) סאשה ואמבר. ה) אלי וג´ק. ו) אלי ולוק. ז) טרודי ובריי. ח) טרודי ומרטין/זוט. ט) טרודי והשומר. י) נד ואליס. יא) אליס ולקס. יב) לקס וטאי סאן. יג) לקס וזאנדרה. יד)בריי ואבוני. אחר______________

../images/Emo58.gifפרטים בתוך ההודעה!!

אני ראיתי תמונות של עונה 4 ולפי דעתי תהיה ללקס חברה חדשה..אבל בכל אופן אני מאוד אוהבת את טאי סאן ולקס, בריי ואמבר וכמובן את אבוני וחברה החדש ג´י..או משהו כזה..למרות שאבוני תתחתן בסוף עם מישהו אחר אני אפרסם תמונה של אבוני ובעלה..אבוני וג´י..לקס וטאי סאן ולקס וחברתו החדשה עכשיו..ואת השאר אחר כך..

אמבר 13

New member
תגובה! (ספוילר)

אבוני תתחתן עם רם אבל לא בגלל שהיא אוהבת אותו אלא בגלל שהיא תחשוב שג´יי מאוהב באמבר, רם זייף תמונה של אמבר וג´יי מתנשקים, ונכון ללקס תיהיה חברה חדשה, אני אוהבת את לקס וטאי סאן ואת אמבר ובריי. ואלי וג´ק.

dark ch0s3n

New member
אחר

כמובן תמיד שוחכים את זוט ואבוני שלנו !, הפריק אם הראסטוט היפות שאני כל כך אוהב בסדרה (לא אינטימית).

THEchosen1

New member
הצבעה..

אמממ הזוג שאני הכי אוהבת ?? זה קשה ... רגע תני לי לחשוב.. אממ..... אמבר ובריי דהההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי לא אוהב אותם ??????????? את אמבר הפצצה ואת בריי החושני הזה????? Amber & Bray 2gether 4ever !!!!!!!!!!!!!! bramberism RULZZ

אמבר 13

New member
דעתי כמוך!

במקום הראשון אצלי זה אמבר ובריי במקום השני זה טאי סאן ולקס ובמקום השלישי אלו אלי וג´ק.

למעלה