רעיון למתנה

מצב
הנושא נעול.
רעיון למתנה

רעיון למתנה
שלום לכולם. יש לי חברה שבקרוב יש לה יום הולדת 25. היא מאד אוהבת עיצוב, היא בעיקרון מעצבת פנים וחושבת לקחת איזה קורס נוסף לחיזוק. רציתי לדעת האם יש למישהו רעיון אם יש איזה מערכת כלים, או סט שהוא שימושי למעצבים כמו כלי שרטוט, או לוח שרטוט מיוחד או כלי שרטוט, או כל דבר שיכול להיות שימושי וגם שיהיה מתנה יפה ומקורית. כל רעיון יתקבל בשמחה. אשמח לקבל כל רעיון. תודה!!!

s h i r i 1

New member
אהבתי את החתימה שלך....

רעיון למתנה
שלום לכולם. יש לי חברה שבקרוב יש לה יום הולדת 25. היא מאד אוהבת עיצוב, היא בעיקרון מעצבת פנים וחושבת לקחת איזה קורס נוסף לחיזוק. רציתי לדעת האם יש למישהו רעיון אם יש איזה מערכת כלים, או סט שהוא שימושי למעצבים כמו כלי שרטוט, או לוח שרטוט מיוחד או כלי שרטוט, או כל דבר שיכול להיות שימושי וגם שיהיה מתנה יפה ומקורית. כל רעיון יתקבל בשמחה. אשמח לקבל כל רעיון. תודה!!!
אהבתי את החתימה שלך....
ובעניין המתנה, אני הייתי הולכת בכיוון של ספר בנושא עיצוב / אדריכלות או אולי מנוי למגזין. וכל הכבוד על ההשקעה

s h i r i 1

New member
"בנין ודיור" מאוד פופלרי

תודה
רעיון המנוי למגזין עלה בראשי. את מכירה מגזין טוב שנשלח לבתים ?
"בנין ודיור" מאוד פופלרי
אבל הייתי ממליצה לך לגשת לסטימצקי להסתכל ואולי לקנות לה גליון, לתת לה אותו בתור מתנה ולהגיד שחשבת לעשות מנוי, אבל קודם רצית לדעת אם היא אוהבת.

שמעתי עליו

"בנין ודיור" מאוד פופלרי
אבל הייתי ממליצה לך לגשת לסטימצקי להסתכל ואולי לקנות לה גליון, לתת לה אותו בתור מתנה ולהגיד שחשבת לעשות מנוי, אבל קודם רצית לדעת אם היא אוהבת.
שמעתי עליו
כמו שאת את יודעת, אני גבר ולא מבין בדברים האלה. את היית אוהבת לקבל את זה בתור מתנה ליום הולדת ?

גולי מ

New member
אני הייתי שמחה לקבל תכשיט

רעיון למתנה
אני הייתי שמחה לקבל תכשיט
ורצוי, מאד יקר. כן.

noga30

New member
תקני לה תיק עבודות מושקע

רעיון למתנה
תקני לה תיק עבודות מושקע
שחור ממפל ואולי בתוכו ספר סקיצות או אלבום לפרוטפוליו

מצב
הנושא נעול.
למעלה