רעיון למתנה

sporTV

New member
חס ושלום!

לרגע לא חשבתי לעבור לת"א. מלבד המחירים הבלי סבירים בעליל, הלחות וחוסר האוכל של אמא יהרגו אותי. אני נשאר בבית......בשיבל מה השקיעו מיליונים ובנו רכבת ממודיעין?

vikvik

New member
אחלה עליה מהתחנה לאוניברסיטה

תשמע , יש שם מעבר מתחנת הרכבת לאוניברסיטה , מאות מדרגות ואני כל פעם שעליתי עם האוטו ראיתי את הסטודנטים המסכנים עולים את זה...נראה לי שאם אתה מסוגל לעשות את זה פעם ביום , אתה תבריא מסיאף. ואגב , לא חושבת שכל אדם בריא יצליח לעלות את זה , במיוחד לא בכל מזג האויר. אבל אל דאגה , יש גם אוטובוס

sporTV

New member
רעיון למתנה

הגיע הזמן שאשתחרר מהצבא וצריך להכין מתנה! מצאתי משהו ממש נחמד, אולי זה יהיה לכם שימושי. יש אתר שנקרא "לופה". הוא ואתרים אחרים כדוגמתו מייצרים אלבומי תמונות כספרים. אתם מורידים תוכנה, בוחרים עיצוב ועושים ככל העולה על רוחכם. זו מתנה מדהימה לעניות דעתי, אם מתאים לכם, ויש לכם זמן לעצב...לכו על זה

sporTV

New member
גם על זה כבר חשבתי.....

יש שתי אופציות: 1. יש אוטובוס בחינם שיוצא כל רבע שעה. 2. אם לא אסתדר עם האוטובוס יש קורקינטים חשמליים שיכולים לעשות את העבודה במקומי.

b e c k y

New member
מה, כבר?../images/Emo195.gif

חבל, דווקא היה כיף. איך שהזמן טס אצל אחרים. יאללה שיהיה לך בהצלחה באזרחות.
ובמזל

sporTV

New member
ת"א....אני מגיע...באתי להזיע!

לימודי תואר ראשון במדעי המחשב באו"נ ת"א.....

chakiv

New member
לא נראה לי שזה מתאים לך......./images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

חיחי חהחה

sporTV

New member
זה עניין של פלצנות עקרונית

ב"ש זה רחוק מדי. ות"א מקום ראשון בפלצנות במוסדות האקדמיים. אני תמיד אוהב להיות חלק מהמקום הראשון

למעלה