רעיון למתנה- שווה

golan95

New member
רעיון למתנה- שווה

אני לא כותבת פה הרבה- אבל משתדלת לקרוא. חברות שלי קנו לי מתנה בתקופה קשה שעברתי-ולא הייתי בבית, והחלטתי שכדי להפיץ את הרעיון שלה- המבין יבין- ומי שיקבל אותה- אני בטוחה שיהיה אסיר תודה. במקום להביא מתנה- שאנחנו באמת לא יודעים האם היא נחוצה- להביא / לשלם עבור עוזרת בית . לסכם עם חברת קיטרינג על משלוח ארוחות למשך תקופה מסוימת. חברות שלי (התארגנו) "וקנו" לי פעמים עוזרת בית וזה היה שווה זהב- יותר מכל עציף, פרח או בונבונריה שהיו מביאות לי.

Angel972

New member
מתנצל שאני מגיב מבלי לדעת את כל

הפרטים, אבל בתקופה קשה אני חושב שבהחלט ארוחות יכולות להועיל, אבל במקום מנקה, אולי כדאי להשקיע במשהו אחר שיכול להועיל לילדים. אולי אני טועה ... אבל אני חושב שילדים קצת יותר חשובים מנקיון כמובן - לא להזניח ... אבל אם כבר מישהו עוזר, אז במשהו שקשור באוכל וילדים (תנאי מחיה מינימליים
) שוב, מתנצל אם פגעתי, אני באמת לא יודע מה היה המצב המדובר ...

golan95

New member
לא ניפגעתי- הבהרה ../images/Emo45.gif

בעלי מבשל- פיצוץ בבית,ככה שאוכל זו לא בעיה... ומוכר עוגות לחבר'ה שלו בעבודה (אבל זו לא הנקודה פה)... לילדים- חברות טובות ומקסימות שלי דאגו- לקחת, לסדר והרבה פעמים גם לשעשע... אחרי חודש שהבית ניראה יותר דומה לדיר חזירים - ואני עדין לא חזרתי לתיפקוד ,החברות שלי- החליטו שזו המתנה הכי טובה שהם יכולות לתת- לחולת סדר שכמוני- עד שאני אחזור לתפקד. כוון שישנם כאן בנות- שילדו, ונעדרו הרבה מהבית ועד שיתאפסו על בית-בעל- ילדים ושאר מיני דברים, חשבתי לתת לח'ברה כאן רעיון שאני מגדירה כגאוני אני מבינה שכמעט כולם מכירים את כולם- זו יכולה להיות מחאה מקסימה לאישה שילדה... אז אנג'ל לא ניפגעתי... ואני באמת חושבת שצריך לתת תשומת לב לילדים... אבל הפעם זה משהו שהוא יותר לאישה מאשר לקטנטנים (הכביסה כן תחכה לנו וגם הגיהוצים, ובטח ושבטח הכלים, והשירותים לא מתנקים מעצמם- בעיקר אחרי הביקורים בעמידה..., ואישה שעיפה אחרי ליל הנקה/ האכלה/ ומטלות בית שוטפות... אין לה חשק לשאר "מיני ירקות"
) )

Angel972

New member
עכשיו כשאני קצת יותר מבין

את מהות הבעיה, אני מסכים איתך כמובן.

דושניק

New member
מה שנשאר זה למצוא אחת

חיפשו אחר עוזרת בית זו אחת ההודעות היותר נפוצות פה בפורום.

למעלה