רעיון למתנה לגיל 4? למשהי יש רעיון מה אפשר לקנות לילד בן 4 (יומולדת של חבר מהגן). בסביבות 40 ש"ח
ת תושתוש22 New member 18/5/08 #1 רעיון למתנה לגיל 4? למשהי יש רעיון מה אפשר לקנות לילד בן 4 (יומולדת של חבר מהגן). בסביבות 40 ש"ח
ת תושתוש22 New member 18/5/08 #3 בכיוון של משחק חשבתי על איזה משחק קופסא. אבל לגיל הזה,אין לי מושג מה מתאים....
א אמא של ילדה קוראת New member 18/5/08 #5 תשאלי בחנות, הם תמיד מפתיעים אותי ברעיונות חדשים... יש לי חנות קבועה שאני הולכת אליה, תמיד אומרת בן / בת, גיל ותקציב ותמיד מוצאים לי כמה רעיונות.
תשאלי בחנות, הם תמיד מפתיעים אותי ברעיונות חדשים... יש לי חנות קבועה שאני הולכת אליה, תמיד אומרת בן / בת, גיל ותקציב ותמיד מוצאים לי כמה רעיונות.
פ פשושי שלי New member 18/5/08 #6 משחקי קופסא: פאזלים (לבחור רמת קושי לפי גיל), אולי אפילו סברס / משחק הרכבה אחר (אם אין בבית), אולי גם ערכת רופא קטנה. לגבי המחיר- כמובן שתלוי איפה תקני. יש רשתות זולות יותר מאחרות.
משחקי קופסא: פאזלים (לבחור רמת קושי לפי גיל), אולי אפילו סברס / משחק הרכבה אחר (אם אין בבית), אולי גם ערכת רופא קטנה. לגבי המחיר- כמובן שתלוי איפה תקני. יש רשתות זולות יותר מאחרות.