רעיון למתנה לאח

idanbt

New member
רעיון למתנה לאח

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום...
אחי בן 37 החודש, ואני מחפשת לו מתנה מקורית. הוא מסוג האנשים שיש להם הכל, והוא לרוב נהנה מדברים מאוד יוקרתיים (מסעדות יקרות, ספא יוקרתי...) ככה שכל שנה אני מתקשה להפתיע אותו עם משהו שהוא ממש יאהב, אבל שעדיין יהיה בתקציב שלי (בערך 200 ש"ח ). מדובר על איש עסקים בעל עסק משלו, 2 ילדים, אוהב מאוד דברים מיוחדים שעושים רושם ולא דברים פשוטים, מתעסק הרבה עם מחשבים... כרגע חשבנו על טיפול בספא, אבל אני אשמח מאוד לשמוע עוד רעיונות, וגם אם למישהו יש המלצות על ספא בתקציב שציינתי? תודה רבה!

KarinDi

New member
רעיונות חמודים!

לא כל כך הבנתי את הראשון... אם הוא אחד שיש לו הכל, אולי לא כדאי לקנות לו מתנה בכסף? הרי את זה הוא בטח יכול לעשות לבד... אכן סדנה יכול להיות רעיון מוצלח, כי הוא לא יעשה את זה לעצמו...יש במגוון תחומים: בישול, אלכוהול, נגינה ועוד... רעיונות נוספים יכולים להיות להכין לו דברים, למשל: אלבום תמונות משפחתי, אלבום קטן לארנק, לוח עד, לסרוג לו צעיף. תמיד אפשר גם לקנות משהו כמו : חולצה, עניבה, נעלי בית, כפפות, ארנק (למרות שאני לא בטוחה שארנקים שיתאימו לו לפי התיאור יתאימו לתקציב), בקבוק אלכוהול טוב, ספר, דיסק, חלוק...אבל חשוב לכל דבר לצרף נימה אישית שתהפוך את המתנה למתאימה- תמונות בארנק, לעצב תווית לבקבוק וכו

למעלה