רעיון למשחק

Oukami Kun

New member
רעיון למשחק

בהשראה מפורם 407 [תכניות מציאות]. נותנים רשימה של X אנשים/דיג'ימונים/וואטאבר וכל סיבוב צריך לתת לאחד מהם דיג'יכלי [או כל פריט אחר שייסמן מעבר לשלב הבא]. האחרון שנשאר ללא דיג'יכלי/פריט אחר מועף מהמשחק ונפתח סיבוב חדש. אח"כ עושים עם כמה דמויות אחרות את אותו הדבר ואז עוד ועוד ככה די הרבה סיבובים עד שיש משהו כמו 20 מנצחים ואז עושים ביניהם גמר שכזה שכל אחד צריך שני דיג'יכלים/פריטי אחרים כדי לעבור לשלב הבא. ואז בסוף נגיע למצב ש... נשאר מישהו שאנחנו מאד מאד מחבבים ^_^. אז מה דעתכם?

Oukami Kun

New member
אוקי, ננסה להסביר אחרת...

ב407 הם עושים את זה עם הישרדות, אז כל סיבוב גדול מתחילים עם השורדים של אחת העונות [כרגע זו עונה 1] ובכל סיבוב מותר להצביע רק פעם אחת ב24 שעות. נגיד והצביעו לחמישה-עשר אנשים אז זה שלא הצביעו לו עף מהמשחק ואז מתחילים עוד סיבוב שכזה, כשהפעם רק חמישה עשר שחקנים- כולם חוץ מההוא שעף. ואז כשנשארים שניים זה שמצביעים לו הכי הרבה זוכה ועולה ל"גמר"- שם הוא יהיה עם כלמיני אחרים שעשינו איתם בסיבובים אחרים... שבהם עושים אותו דבר רק עם אנשים אחרים... קאפיש?

Oukami Kun

New member
צריך להחליט כמה דברים:

1. שם למשחק 2. איזה חפץ 'נותנים' לדמויות 3. איך אתם רוצים לחלק את השלבים?

Kurogane

New member
דיג'י-נשאר/דיג'י-הולך

יכול להיות השם... החפץ לדעתי צריך להיות דיג'יכלי, הכי מתאים, לא? ולא הבנתי את השאלה השלישית...

Oukami Kun

New member
אוכ

התכוונתי לכמה דמויות יהיו בכל סיבוב גדול ואיזה דמויות יהיו- איך לחלק, לפי עונה, לפי תפקיד...

Kurogane

New member
לדעתי כל סיבוב נעשה 5...

ולעשות כאילו לפי עונה... נניח בסיבוב הראשון זה היה: טאי, מאט, סורה, איזי, מימי, ג'ו סיבוב שני: טי.קיי, קארי, דייוויס, יולי, קודי סיבוב שלישי: טאקאטו, הנרי, ריקה, ג'רי, קאנו סיבוב רביעי: קנטה, ריו, סוזי, קן, קואיצ'י סיבוב חמישי: טאקויה, קוג'י, זואי, טומי, ג'יי.פי מספיק? או שניתן עוד?

Kurogane

New member
לא שמתי לב שבראשון עשיתי 6...

אפשר לעשות נניח דמות כלשהיא נוספת... כאילו, נניח מוציאים את ג'ו, והוא אוטומטית יהיה בסיבוב הבא... אפשר לעשות מעין הגרלה...

הממ...

אני מציעה פשוט ללכת לפי העונות.. הכי נוח ^^;;;[ ויהיה נחמד עם אח"כ יהיו שלבי הצלה מיוחדים כמו "רק הבנות" או "רק נערי המשקפת" או "רק הזאבים הבודדים" וכו וכו... (את אומרת.. מכל העונות...)

Digi Lista

New member
אני אנעץ...

ואני אראה את המשחק כי אני עדיין לא ממש מבינה אותו

Digi Lista

New member
מצטרפת לשאלה...

ואחרי שתתחילו אולי אני אבין מה הולך ואוכל בכיף להצטרף למשחק עצמו

למעלה