רעיון למשחק

rinani

New member
רעיון למשחק

הסתכלתי בכל מיני פורומים וזה ניראה לי משחק מגניב שיאפשר לנו להכיר את כולם פה כל שבוע או כל פרק זמן שתרצו יהיה שאלות למישהו מסויים בפורום כולם ישאלו אותו איזה שאלות שהם מעוניינים לדעת עליו וכו'.. אפילו דברים שלא קשורים לתנועה וכל כמה זמן נעבור לחבר פורום אחר וכך נכיר את כולם יותר טוב אני מוכנה להיות המתנדבת הראשונה ששואלים אותה שאלות אה ואם אתם לא מוכנים לענות על שאלה מסויימת אז פשוט תרשמו אין תגובה או משהו בסגנון אז חברה אתם מוזמנים לשאול אותי שאלות ...

kedeman

New member
אז מה דעתכם על זה

לשרשור בפורום לוקח משהו כמו 3 ימים להפסיק לקפוץ אולי כל פעם יתנדב או ינודב קרבן אחר (בהסכמה!!!) והוא יענה על שאלות עד שהשרשור מפסיק לקפוץ! ועוד הצעה רק בשביל ההגינות רק לאנשים שמוכנים שישאלו אותם שאלות מותר לשאול אחרים

rinani

New member
שוב אני מוכנה להתנדב רק תגידו מתי

אתם רוצים להתחיל עם זה...

just stav

New member
נשמע נחמד...

אבל זה הוגן שמי שלא עונה על שום שאלה יוכל לקרוא את התשובות של כל השאר?
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
נו בדיוק

אז מה אם הוא לא יכול לשאול, הוא יכול לקרוא כל מיני דברים עלי נגיד, אבל אני לא יכולה לשאול אותו ולגלות דברים עליו. לא משנה, לא באמת אכפת לי... מה כבר יכולים לשאול בפורום? חחחחח אז מי מארגן/מתחיל/וואטאבר?
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
למה שמישהו ישלח לי מסר?

חחחחח לכי לבדוק את המסרים שלך...
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
באמת? אותי? אוווו... ../images/Emo99.gif

זה הכל
&
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
מזל שניר לא קורא פה...

הוא עוד היה מקנא... את לא תאמיני במי/מה הוא מקנא... הרס אותי מצחוק!
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
לא

אז נחסום אותם? אי אפשר למנוע מהם לראות אבל הם יכולים לא לשאול שאלות... במובן אחר כל מי ששואל שאלות בעצם אומר שהוא מוכן שיתחקרו אותו יש גבולות למשחק הזה? או שמות לשאול וחייבים לענות על הכל?

אישי מידי

יש משחק כזה שנקרא "אישי מידי" אתה שואל מישהו שאלה והוא חייב לענות. אם יש שאלה שהוא לא רוצה לענות עליה הוא אומר אישי מידי ואז אתה , ששאלת את השאלה, חייב לענות על מה ששאלת. מקווה שהבנתם מה שניסיתי להסביר. בכל מקרה זה על אותו בסיס. לילה טוב

rinani

New member
זה נשמע דווקא רעיון טוב

אבל בטח כולם ינצלו את זה לתחקר את כולם בשאלות שהם רוצים לדעת על אחרים ...

rinani

New member
אם אתה לא רוצה לענות על שאלה מסוימת

אתה לא חייב אבל אפילו תגיבו כאין תגובה שמישהופתאום יראה שלא הגיבו לו ושלא יעלב

THE sky angel

New member
אוקקיי אז...

אם הבנתי נכון, המשחק עובד ככה: מישו מתנדב כל יום שישאלו אותו שאלות (אפשר אפילו לעשות סדר כזה שכל יום מי הקורבן ביום הזה) אנחנו שואלים את הקורבן את כל השאלות שאנחנו רוצים לשאול אותו והוא עונה על כל מה שהוא רוצה, ואם הוא מעדיף לא לדבר אז הוא אומר "אין תגובה" (כדי שמי שרשם את השאלה לא ירגיש מקופח). זהו? הבנתי נכון? אהה ועוד משו, לדעתי כדאי לעשות סדר כל מי שרוצה להשתתף (אני יכולה לסדר את זה אם תרצו.) ואפשר יהיה להיכנס ולבקש להצטרף באמצע.. :) בכולופן... יום נעים בינתיים.. :) * הערה קטנה: אני חושבת שלא כדאי לרשום פרטים כמו שמות וכאלה, כי זה יכול לגרום להרבה דברים לא נעימים וחבל, אבל איך שתרצו.

למעלה