רעיון למשחק!!!!

יאקומו

New member
רעיון למשחק!!!!

יש! משחק!!!! משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק משחק !!!! *רוקדת במעגלים* כן... אהם... טוב, תתעלמו... טוב, אני לא זוכרת אם המשחק הזה כבר היה, אבל אם הוא היה- לא יזיק אם נעשה אותו שוב! (אני מקווה...) מה בחיים לא היית שומע מ... לדוגמה- מימי: וורוד זה צבע מגעיל! ג'י.פי: אני שונא שוקולד! בוקומון: נימון, אתה מאוד חכם! וכו'...

Ray girl

New member
אוקי...

איזי: טאי! בוא, אני אתן לך לדפוק את הראש במחשב (X_X) טאי: אמא... את יכולה לבשל לי בשר קפוא טחון?

יאקומו

New member
חחח...

מאט (עונה 1): טאי אתה צודק! קוג'י: צעצועים!! יש!!! טומי: צעצועים... איכס...

Goggle Girl

New member
אוקיי

וימון: לא תודה, אני לא רעב ריקה: טאקאטו, אני אוהבת אותך! יולי: דייויס, אתה כל כך חכם! דייויס: טאי, אתה טועה. דייויס: טאי? מי? *שובר את המשקפת עם פטיש* (לאאאאאאאאאאאאאאאא! X_X)

יאקומו

New member
יש לי עוד כמה...

קוג'י: אני אוהב אותכם חבר'ה! איי: אתה תיקח את הדובי מאקו: לא את! אני מתעקש... אימפמון: אני אוהב אותך קאלומון!! (אותו עיקרון כמו קוג'י) ארוקנימון: מומימון, אני כל כך אוהבת אותך! (מה יש לי היום?!) טאי: רגע! אסור לנו פשוט להלחם בהם! בואו נחשוב קודם על כל ההשלכות של המעשים שלנו! ג'ון: אוי, יש לי חצ'קון!!! אה, למי אכפת!

Digi Lista

New member
גם לי יש,ואחלה רעיון../images/Emo13.gif

נערי המשקפת מלבד טאקאטו
:"אנחנו שייכים ליאקומו"(מגיע לך!
...) אימפמון
:"אני כול כך אוהב את עצמי,כולם אוהבים אותי,רוצים שאני אלווה לכם קצת ביטחון עצמי?" ג'ו:"ביולוגיה היה המקצוע שהכי נכשלתי בו" ריקה:"ריינמון תעשי ממנו טוסטר!" אגומון:"נשימתתתתתתתתת עגבניההההההההה..." טריירמון:"למה ריגעון?עומדים לגהץ אותנו!" גילמון:"בשבילי רק מצות,תודה" טוב זה יצא רע,אבל אני אנסה עוד...בסוף זה יצליח

יאקומו

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ווי ליסטה! הרגת אותי עכשיו! אי כמעט נפלתי מהכיסא כשקראתי את המשפט הראשון מרוב צחוק! זה הדבר האחרון שלו ציפיתי! (אל מה אני מדברת, בכלל לא ציפיתי לזה!) ואני רצינית!זה לא שאני צינית, זה באמת הצחיק אותי (וזה לא ציניות!)

Digi Lista

New member
ג'ון:"איכס בנים!../images/Emo5.gif"

מאט:"טאי,אתה חושב יותר מידיי" טאי:"תן לי לחשוב על זה..." קנטה:"אני מצליח לשרוד בלי קאזו..." זה יצליח לי בסוף...סבלנות...

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifיאקומו../images/Emo13.gif

גם אני הכי אהבתי את המשפט הראשון(חוץ מיזה שהשאר יצאו גרועים מאוד)

star_female

New member
נשמע נחמד ^^

וימון: אני לא רעב! דיוויס: איכס, ראמן! קן: יולי, התינשאי לי?

star_female

New member
אטריות סיניות

כמו החנות שדאי פתח בסוף 02 ^^ וכמו הפוסטר של נארוטו בחדר שלו XD

Light woman

New member
חי חי^^ יש לי כמה *חיוך זדוני*

ליסטה: נערי משקפת?! איכסה! רק טאקאטו הוא הוא הגבר! גוגל: טראנקס? איכסה!!! רק שיאצו מעכשיו בשבילי. גוגל: להמשיך את פיק הדרגון בול הנהדר שלי כדי שלייט תוכל לקרוא? לא... *אהם* אורנית: אין לי רעיון למשחק לייט: איכסה!! פיקולו?! מעכשיו רק שיאצו בשבילי! לייט: זאבים בודדים?!!?? לא לא! דיוויס הוא הוא הגבר! ווילו: בוא נרצח את הנמלה הקטנה והאומללה הזאתי! אה... זה היה צריך להיות מדמויות של דיג'ימון?
טוב, אז נתחיל: טאי: מאט, אני לא הומו! מאט: טאי, אני לא הומו! סורה: אני שונאת כדורגל! מימי: ג'ו אני אוהבת אותך! ג'ו: מימי אני אוהב אותך! (לא יהיה לשניהם מספיק אומץ P:) טיקי: מאט אני שונא אותך! קארי: גטומון התפתחות נשמה! איזי: טנטומון תמעך את המחשב שלי! מימי: תראו נשברה לי ציפורן! אוי, למי אכפת? מימי: לק ללאצבעות של הרגליים? זה כל כך מיותר... מימי: מקלחת? מה זה? עונה 02 דיוויס: אני שונא אותך קארי! קארי: אני אוהבת אותך דיוויס! קן: אני סאם בתחפושת! טי קיי: קארי הוני, בא לך לקפוץ לבית שלי? אני צריך להציע את המיטה ולבדוק את נוחיותה... יולי: טוב! אני קוץ בתחת! אז מה? ויש לי עוד הרבה אבל אני צריכה שתצחקו קודם... ^^; נ.ב המשפטים למעלה לא נועדו לפגוע באף מחברי הפורום, רק להצחיק אותם...

Goggle Girl

New member
שי... שיאצו?!?!?! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

בושה! על זה אני לא אתאמץ אפילו בשביל פיק! ...איזה פיק רצית שאני אמשיך בכלל?
קן: אני סאם בתחפושת! XD אחד טוב. אהבתי הם... קודי: אני סמל מין איזי: מה זה... *לוחץ על פירמוט*

Light woman

New member
הזה שטראנקס משאיר מכתב לוג'י

והלב של וג'י נשבר לרסיסים ;.; זה היה עצוב!!!! ואם לא תמשיכי אני אשלח לך מסרים עד שתשתגעי! יותר מהרגיל כמובן...

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

למה שניפגע?להיפך אני דווקא אוהבת עוקצנות ואין לי בעיה שצוחקים איתי(כי זה איתי ולא עליי),הרבה פעמים אני בעצמי צוחקת על עצמי ועל חברי הפורום ככה שאין בעיה
ואהבתי את ההשקעה-גם חברי פורום,גם עונות

Ray girl

New member
מממ...מ...מ..מ..

טיקיי: תגידי קייזר, מאיפה הגלימה? מאט: טאי! דוחה אחד! אתה יודע שאני מחומצן! (X_X)

Digi Lista

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לפני זה בטח טאי אמר למאט :"מדובר בגוונים טבעיים,נכון?"

למעלה