רעיון למשחק
היי....
בעקבות כמה שיחות בימים האחרונים וכמה דברים שגם ככה אני אוהב לעשות התגלגל ביני לבין 1-2 נוספים רעיון ... כן וזה יכול להיות יותר מידי עודף זמן פנוי, אבל מה איכפת לנו לנסות.
המטרה הכללית היא שיהיה כיף, שיהיה נחמד ושכל המשתתפים ירגישו בנוח.
המטרה היא לא להכיר, לזיין, לאונן להטריד וכד'...
מה שחשבנו (וזה עוד לא מגובש) זה להמציא משחק, שאולי קצת מותח את הגבולות, קצת מערבב את המציאות עם המאחורי מחשב ....
בוא נקרא לזה אמת או חובה פוגש את חפש את המטמטו פוגד את גמד וענק ?
שוב פעם... לא מגובש...
אבל נגיד קבוצה של 6 אנשים נחמדים אינטליגנטים ומשעשעים (מכל המינים הסטטוסים וכאלה) שאוהבים לדבר ואוהבים פרטים נותנים אחד לשניה משימות
סתם דוגמה זה משהו שעשיתי כבר פעמיים (בלי קשר) וזה שפשוט השארתי סט של חזיה ותחתונים למישהי בלי להכיר אותה ובלי כלום, רק כי היה לי לתת מתנה (והיא אספה ונהנתה בלי להיפגש ובלי כלום)
דוגמה אחרת יכולה להיות שמישהו מספר על פנטזיה ואחרים נותנים לו משימה שקשורה בזה...
או אפילו סתם חם ומישהו מקבל משימה להגיע לבית קפה ושם כבר קנו לו בירה
אני בטוח שאפשר לחשוב על עוד 1000 רעיונות וכללים הרבה יותר טובים...
אבל נגיד יהיו כמה כללים בסיסיים
שמירה על אנונימיות מוחלטת
אסור ליצור קשר מחוץ למשחק
רק רצון טוב
לא למחפשי זיונים
חוק הכי חשוב להיות נחמד ומעניין ומתעניין
אז... מישהי או מישהי מצטרפים ?
סתם רעיונות בעזרה בגיבוש ?
היי....
בעקבות כמה שיחות בימים האחרונים וכמה דברים שגם ככה אני אוהב לעשות התגלגל ביני לבין 1-2 נוספים רעיון ... כן וזה יכול להיות יותר מידי עודף זמן פנוי, אבל מה איכפת לנו לנסות.
המטרה הכללית היא שיהיה כיף, שיהיה נחמד ושכל המשתתפים ירגישו בנוח.
המטרה היא לא להכיר, לזיין, לאונן להטריד וכד'...
מה שחשבנו (וזה עוד לא מגובש) זה להמציא משחק, שאולי קצת מותח את הגבולות, קצת מערבב את המציאות עם המאחורי מחשב ....
בוא נקרא לזה אמת או חובה פוגש את חפש את המטמטו פוגד את גמד וענק ?
שוב פעם... לא מגובש...
אבל נגיד קבוצה של 6 אנשים נחמדים אינטליגנטים ומשעשעים (מכל המינים הסטטוסים וכאלה) שאוהבים לדבר ואוהבים פרטים נותנים אחד לשניה משימות
סתם דוגמה זה משהו שעשיתי כבר פעמיים (בלי קשר) וזה שפשוט השארתי סט של חזיה ותחתונים למישהי בלי להכיר אותה ובלי כלום, רק כי היה לי לתת מתנה (והיא אספה ונהנתה בלי להיפגש ובלי כלום)
דוגמה אחרת יכולה להיות שמישהו מספר על פנטזיה ואחרים נותנים לו משימה שקשורה בזה...
או אפילו סתם חם ומישהו מקבל משימה להגיע לבית קפה ושם כבר קנו לו בירה
אני בטוח שאפשר לחשוב על עוד 1000 רעיונות וכללים הרבה יותר טובים...
אבל נגיד יהיו כמה כללים בסיסיים
שמירה על אנונימיות מוחלטת
אסור ליצור קשר מחוץ למשחק
רק רצון טוב
לא למחפשי זיונים
חוק הכי חשוב להיות נחמד ומעניין ומתעניין
אז... מישהי או מישהי מצטרפים ?
סתם רעיונות בעזרה בגיבוש ?