רעיון למשחק......

shira245

New member
רעיון למשחק......

שיחקנו אותו פעם מישהו שואל שאלה בשר להישרדות, ומי שפותר,תורו לשאול.....

bakara15

New member
אבל תעשו את זה מסודר

מבחינת זה שהתשובה תשורשר לשאלה וששאות ישורשרו להודה הראשית כי אחרי זה נהיה בלאגן לא נורמלי. אז מי מתחיל?

Boran

New member
שיפור המשחק, והשאלה הראשונה

הרעיון שלי כזה- כדי שנכיר יותר טוב אחד את השני, כל אחד ישאל שאלה שבה הוא דומה לשורדים מסויימים. דוגמה- והשאלה שלי- איזה תכשיט עונדים אני, ג´ף ואלישיה (עונה 2), ועל איזה חלק בגוף? מי שעונה ישאל בעצמו כך נלמד להכיר יותר טוב אחד את השני, וגם יהיה לנו טריוויה נחמדה

Gal6

New member
לשלושתיכם יש שרשראות

כאלה עם חבל שחור דק ואבן. אין לי שאלה אז אני סתם ירשום שאלה אבל הבאים אחרי ירשמו כמו ירון!! טוב, אז מי מהשורדים כתב שהריח האהוב עליב זה עץ נשרף בחורף (?!) והבושם של אשתו?

Shai B

New member
התשובה היא...

פסקל כמובן... השאלה שלי היא כזו: מיהו השורד/ת הכי מבוגר/ת שהשתתף/השתתפה ב"הישרדות" ובן/בת כמה הוא/היא היו בזמן המשחק?

Boran

New member
בכלל לא נכון...

לא מתקרב אפילו... ואתם לא כותבים שום דבר על עצמכם, וזה מאבד מהקטע של המשחק! בכל מקרה, התשובה שלך לא ממש נכונה

GoNelia

New member
אז Boran....

מה התשובה? כי זה קצת קשה לדעת,,, העונה ה-2 לא משודרת, ג´ון כבר עף (ייייש
)... אז בבקשה תענה לשאלה אתה(אלא אם כן מישהו אחר יודע?)

Shai B

New member
על איזו שאלה אנחנו מדברים?

אני עניתי על השאלה השניה.

Boran

New member
מצטער,

ג´ף ואלישיה זה היה שיש להם טאטו של אותיות יפניות. התבלבלתי, קורה. תורידו את אלישיה. זה תכשיט שיש רק לי ולג´פי

Gal6

New member
לא הקטע שזה כואב

אבל עכשיו אתה צריך לחיות עם אותיות סיניות על הגוף

Boran

New member
חח לי אין שום אותיות סיניות על הגוף

וחוצמזה שאותיות סיניות זה דבר מגניב

Boran

New member
?

נראה לי יש פה אי הבנה אז אני אחזור על השאלה יש לי ולג´ף מעונה 2 תכשיט מסויים. מהו ועל איזה חלק בגוף עונדים אותו? רמז- זו היתה שאלה בתחרות של השאלות על שורדים שעזבו

למעלה