רעיון למשחק....

timboy123

New member
רעיון למשחק....

חשבתי על פינות חדשות כדי לנסות לרענן את הפורום, וחשבתי שנעשה כמו החוליה החלשה, רק עם הסרטים המצליחים של ג'וני, ואז נקבע מהו הסרט הטוב ביותרשל ג'וני!!! מה אתן אומרות? ???

אמממ...

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=864&MessageId=157463825 וזה בדף הראשון אפילו...

ובנוסף, הרעיון שלי

[סתם, זה של טלי. אני לא לוקחת קרדיטים סתם, רואה?
] אם מי שקורא פה זוכר, עד לא מזמן הייתה פה פינת הסרט השבועית. למה שלא נעשה פינת הדמות השבועית?
פעם בשבוע נעשה את הפינה הזאת, נספר על הדמות ונענה על חידון...יכול להיות נחמד!
אני אחזור בקרוב עם עוד רעיונות. אולי אפילו מקוריים.

adi dion

New member
אני פה תמיד!

יש לי מלא לימודים על הראש כרגע אבל גם אם אני לא מגיבה אני תמיד פה
כמו שטלי אמרה, אתה מוזמן בכיף לקחת את החוליה החלשה של שנות האלפיים, אני אשמח אם תחליף אותי כי כמו ששמתם לב לוקח לי שנים עד שאני מעלה סיבוב חדש חחחחח

tali44

New member
הפינה של עדי הייתה החוליה החלשה של העשורים.

ז"א - היא עשתה החוליה החלשה של שנות ה-90 ומסתמן שאדוארד מנצח. ועכשיו אמור להתחיל משחק חדש של החוליה החלשה של הסרטים משנות ה- 2,000. אם אתה רוצה אתה יכול לקחת ולהתחיל את הפינה משנות ה- 2000. הפינה נותרה מיותמת.

timboy123

New member
אני לא כל כך רואה איך זה נוגד אחד את השני....

כאילו, הפינה של עדי הייתה מחולקת לפי עשורים וזה נכון, אבל דימיתי את הרעיון שלי לחוליה החלשה של עדי רק מבחינת הקטע של ההצבעות וכל זה.... כאילו בואו פשוט ניקח את כל הסרטים המצליחים והטובים של ג'וני מכל הזמניםונצביע כל פעם מי מהם אנחנו הכי אוהבים (חסין) ואיזה שניים אנחנו הכי פחות אוהבים (מודחים)... או שפשוט תסבירו לי יותר טוב למה זה לא אפשרי, כי נראה לי שלא כל כך הבנתי....;)

tali44

New member
הבעייה שקצת בעייתי לבחור את הסרטים

הכי מוצלחים, כי כל אחד חושב שמשהו אחר יותר טוב. בגלל זה החלוקה לעשורים היא מעולה שזה לא סבב של כל הסרטים בבת אחת, ומצד שני יש לכל סרט הזדמנות להיבחר.

למעלה