רעיון למשחק

רעיון למשחק../images/Emo103.gif

אני אומר שורה של שיר, וההודעה הבאה אמורה להיות התשובה לשאלה: "מאיזה שיר השורה לקוחה?". מי שעונה על השאלה- כותב שורה של שיר אחר (או אותו שיר- לבלבל
) וכן הלאה... כללים: 1) שירים אך ורק של סיסטם! 2) רק של הדיסקים המוכרים- לא שירים שיצאו במהדורה מוגבלת וכד'. אז השורה שלי: I WENT OUT ON A DATE, WITH A GIRL, I'V BEEN LATE!

boolbool boy

New member
אחלה משחק! ../images/Emo45.gif

והשורה שכתבת היא מהשיר: "Bounce" השורה שלי: I buy my crack my smack my bitch right here in hollywood

avshalomariel

New member
השורה שלך היא מ:

prison!!! אחד מהשירים האהובים עליי! הנה שלי... i dont think you trust, in, my....

BadAsSkArInA

New member
ארליאז...הנה שורה..

you don't care how i feel,i dont feel anymore סליחה אם טעיתי אבל אנלא חושבת שטעיתי

ATWA

תיקוניישן
יו דונט קר הדגש|אבאוט האו איי פיל... The National debt is at times an ally ...Leaving the senses

boolbool boy

New member
טוב טוב רגע.....

יש פה קצת סבטוחה.. אז אני מתחיל משחק חדש, ועוד חוק מצורף למשחק: לכל מי שלא יודע יש אך ורק רמז אחד לשאול, לא בכל המשחק, אלה בכל תור שמישהו כותב שורה. אם אתם רואים שכבר מישהו כבר את התשובה, לא להוסיף שגם אתם יודעים. ועד שלא פותרים את השורה, לא כותבים שורה חדשה, ברור??? והמשחק לפי החוקים שכתבנו. טוב הינה השורה שלי: To visible police, Presence sponsored fear

Dieכבר

New member
Deer Dance כמובן...

ןהשורה שלי Let the winter sun shine on Let me feel the frost of dawn לא קל...

למעלה