רעיון למשחק חדש!!!

יאקומו

New member
רעיון למשחק חדש!!!

זה משחק די שטחי, זה מזכיר קצת את הדיון שליסטה פעם עשתה לגביי התלבושות של הדיג'יגורלים... (העיקר שיכתבו!) מה היית משנה בבגדים של הדיג'יגורלים? למשל: קארי הקטנה- הייתי מעיפה את המתפחת (ככה כותבים?) הורודה הזו מסביב לצוואר. וכו'...

Digi Lista

New member
נראה לי שזה מטפחת...

אבל אולי לא... בכול אופן באמת רצוי שיכתבו וזה מעצבן שלא יוזמים ולא כותבים,אבל אין בעיה אני לפחות אמשיך לכתוב... הייתי משנה את את המשקפת של טקאטו,אם כבר יש לו משקפת(ואני כידוע לא חושבת שהוא ראוי לה אבל אני גם לא חושבת בכלל ככה שזה בסדר
)אז למה היא צריכה להיות נורא מגושמת וצהובה?חפיף... הייתי משנה לג'יי.פי את הבגדים,הוא נראה בהם כמו שק תפוחי אדמה וזה לא כול כך מצחיק בעיקר כשהוא אמור להיות גדול ושמן,לדעתי זה יכול לבטא את הרעיון שלשמנים אין מה ללבוש וזה לא במקום בכלל,כלומר גם לשמנים מגיעים בגדים נורמלים וזכויות שוות... הייתי משנה כמובן את הכובע של טומי שבפעם הראשונה שראיתי אותו הזכיר לי מנורה,כנ"ל לגביי הכובע של טי.קיי בעונה הראשונה למרות שדווקא התרגלתי אליו. הייתי משנה קצת את צבע הבגדים של זואי וקארי-סגול מידיי וורוד מידיי,מתוק לי מידיי
בגלל שאני לא זוכרת מה כתבתי פעם שעברה אני יכולה לכתוב עוד אינספור דברים אבל אני לא רוצה להיות היחידה שכותבת אז אני אחכה לעוד תגובות ורעיונות ורק אחרי זה...

יאקומו

New member
טוב, אני הייתי משנה...

עונה 1: טאי- כלום...
מאט- הוא נראה לי בסדר! סורה- הקסדה X_X דווקא אהבתי את הסגנון אבל... לא יודעת! מימי- פחות וורוד!!!!! ג'ו- לא יודעת איזי- ...

meytar

New member
אני הייתי משנה

את החולצה בלי שרוולים הירוקה של מאט למשהו קצת יותר יפה, אם אני אצליח להעלות תמונה אם איזה תיכנון אני אעלה.

Kenny Girl

New member
מה רע בחולצה של מאט?

אז הוא שחיף, SO? הייתי משנה את השיער והבגדים של קארי ומשהו יותר מתאים..........

למעלה