רעיון למשחק חדש

nick at noon

New member
רעיון למשחק חדש

במסגרת הניסיונות להחיות את הפורום חשבתי להציע משחק חדש (שלא המצאתי, אבל לא שמעתי עליו בתפוז). מין עיוות של משחק הטריויה הרגיל. מישהו שואל שאלה ואז הבא עונה עליה אבל תשובה לא נכונה. במטרה לעשות את זה כמה שיותר מוזר, מגוחך, מצחיק. לדוגמא: מה היה הקסם הראשון של ווילו? לגרום לצבע שיער של החבר שלה להשתנות כל יום. או: למה טארה שיבשה את הראיה של הסקובים? כי היא קיוותה שאם הם לא יוכלו לראות טוב, אז היא תוכל לעבור את מחסום הצנזורה עם ווילו. (אני בטוח שאפשר לחשוב על רעיונות טובים יותר גם) כמובן, מי שעונה גם שואל שאלה חדשה. אני אתחיל – למה ריילי באמת עזב את באפי?
 

Arielcohen

New member
תשובתי...

הוא הרגיש שהיא חלשה מדי ולא יכל לסבול את זה כמו שראינו ב5X04. אחרי שהוא הבין שהוא צריך מישהי חזקה, הדרך לצאת מהארון הייתה קלה. לאחר שהוא ניסה לאנוס את ספייק הוא עזב את סאנידייל והבטיח שכשהוא יחזור, הדברים ישתנו. כשהוא חזר וראה את באפי וספייק ביחד במיטה, הוא הבין עד כמה הוא צדק. שאלתי: מה גורם לאנג'ל לאבד את נשמתו?
 

kitkat8

New member
כשהיפופוטם גונב לו את המכנסים...

תראו את suprise ....תבינו שאלתי - מה באמת קרה למנהל פלוטי?
 
../images/Emo54.gif

המנהל פלוטי עזב את מלאכת ניהול בית-הספר, ויצא להגשים את חלומו הישן - להיות כוכב בברודוויי! לאחר שכיכב בכמה הפקות כושלות של "גריז" (בתור סנדי, כמובן) הבין כי השואו ביזנס לא מתאימים לו, ופרש לחיים שקטים בכפר קטן בקנטאקי, שם עסק בגידול כבשים. שאלה: מה באמת גרם לטארה להשתגע?
 

nick at noon

New member
היא ניסתה לעשות עץ משפחתי-ערפדי

של שושלת דרלה-אנג'ל-דרוסילה-דרלה. שאלה: מה קשר (אם קיים בכלל) בין גלורי ובן?
 

nick at noon

New member
אף אחד לא יודע?

מפתיע. בן וגלורי למדו יחד בבית ספר יסודי (זה לפחות מה שכתוב בפייסבוק). ניסיון אחרון: למה קונור זרק את אנג'ל לים?
 

Arielcohen

New member
הוא פעל בשליחות באפי

שהחליטה שאם הוא לא יהיה שלה, בטח שהוא לא יהיה של קורדי. למה זאנדר נטש את אניה בחופה?
 

bep2cell

New member
כיייייי

הוא נזכר שהגז בבית דולק וכשהוא הגיע הביתה הוא התישב לראות בנות בהאבקות בוץ בטלויזיה ושכח מהחתונה לגמרי איך זאנדר נהיה כל כך שרירי בעונות האחרונות?
 

nick at noon

New member
הרבה שכיבות שמיכה במיטה

אחרי שהוא ראה שספייק עושה את זה. למה אית'ן הפך את כולם לתחפושות שלהם?
 

kitkat8

New member
כי למעשה.....

הוא טרנסג'נדר שבסתר ליבו רצה להפוך לגבירה הספרדייה פשוט באפי הקדימה אותו.... מי זאת מגי וולש?
 
מגי וולש היא בעצם...

חברתו לשעבר של רופרט ג'ילס שעזבה אותו לטובת אנג'ל (נו היא פחות או יותר בלונדינית ולא כל כך גבוהה ובכלל אחרי קורדיליה אני כבר לא יודעת מה הקטע שלו...). זאת גם הסיבה האמיתית לכך שג'יילס כועס על אנג'ל בעונה השלישית של באפי (הוא גילה שזה היה הוא). איך קנדי באמת הגיעה לסדרה?
 

John L

New member
קנדי הייתה חמה וווילו הייתה הלסבית הכי קרובה

בסביבה ולכן שיקרה לג'יילס שהיא פוטנציאלית והצטרפה רק כדי להכנס למיטה עם ווילו . למה לילה שמה את הצעיף על צווארה בסוף העונה הרביעית של אנג'ל?
 
אממממ...

כי היה לה קר... או שהיא לא רצתה שיראו את ההיקי שעשה לה לינדזי... למה כל הזמן ג'יללס מאבד את ההכרה?
 
למעלה