רעיון למשו גדול!!!

רעיון למשו גדול!!!

24 נגד csi מיאמי אז את מה אתם מעדיפים, את הסדרה הפופולארית ביותר כרגע בארה"ב או אולי את זאת שהגדירה מחדש את ז'אנר הטלוויזיה? את מי אתם מעדיפים? את ג'ק הקשוח או את הורישיו ה... אהההה... קשוח? את קים הבלונדה מתוקה או את קלי ה... אההה... בלונדה מתוקה? את נינה הבוגדניץ או את מייגן הנחמדה והאנושית כל כך? את טוני היעיל והכה-נחמד או את אריק הקול
? את מייסון האנוכי אך הכריזמטי או את טים ה...נחמד? את שרי הביצ'ית או את אלכס העמידה בפני כל דבר? תענו תענו שיהיה לנו כאן שרשור מעניין!

Siriusnip

New member
ב רכיון למשהו גדול, אבל...../images/Emo15.gif

לא יצא לי לראות SCI!
איזה בעסה

Siriusnip

New member
*באמת רעיון למשהו גדול, אבל...../images/Emo15.gif

זה היה תיקון לכותרת, למי שלא הבין.....

אההה כן ותודה רבה לאלמוג!

שעזר לי עם כל השמות בcsi מיאמי! אני מעדיף את 24 על csi מיאמי בגלל כמה סיבות... הדמויות ב24 תמיד מתפתחות ולפעמים לכיוונים נורא מפתיעים בעוד שבcsi הם נשארים פחות או יותר אותו דבר... 24 היא יותר מותחת למרות שגם csi מיאמי בהחלט לא מביישת את ז'אנר סדרות המתח! העלילה ב24 היא מתמשכת שלא כמו csi מיאמי שכל פרק עוסק במשו אחר! ב24 יש כל מיני סצינות בלתי נשכחות בעוד שבcsi מיאמי לרוב אין...! השיר פתיחה בcsi מיאמי הוא כל כך גרועע!!! אי אפשר להשוות את זה לפתיחה השולתת שב24! ולסיכום: csi מיאמי היא בהחלט סדרה נורא טופה והפורמט שלה הוא גאוני! אבל 24 זה פשוט דבר גדול... יותר מcsi מיאמי ויותר מכל סדרה אחרת! ובקשר לדמויות! ג'ק או הורישיו? ברווור שג'ק! קים או קלי? המממ... קלי
נינה או מייגן? נינה! טוני או אריק? דהההה! ברור שטוני!!! מייסון או טים? מייסון! שרי או אלכס? אני מסמפט יותר את אלכס אבל זה לא חוכמה כיוון ששרי היא דמות שאוהבים לשנוא ויש בה כל כך הרבה צדדים והיא אפלה כזאת! בגלל זה אני מעדיף את שרי! תענו גם אתם!!!

קשה להשוות בדמויות אם...

את הדמויות ב CSI אתה לא כל כך מכיר לעומת את הדמויות ב 24 ראיתה כבר בעונה אחת והשנייה בדרך! אבל אני מעדיף את הורישיו! למה? כי הורישיו (איזה פרצוץ מתוק ואוהב יש לו) הרבה יותר אכפתי כלפי אחרים וגם כלפי הצוות שלו לעומת ג'ק שבאמת אבל באמת אכפת לו רק מקים וטיפ טיפונת פאלמר. ברור שאני מעדיף את קלי על קים כי קים כל כך מפגרת לעומת קלי עם חוכמת הנשקייה שלה. אני מתכוון שהיא כל כך מומחית בנשקים ותאמינו לי היא בטוח לא תלחץ מגבר מטורף (לעומת קים.... "אהההההההההה!!!!"). עכשיו בקשר לנינה ומייגן אני אומר שאני מעדיף את שתיהן באותה המידה! נינה סתם בוגדנית אבל אכפתית כלפי ג'ק בעיקר (כשג'ק מראה תחושת אי אכפתיות כאילו "אהההה.. מה כפת לי") ומייגן כל כך טובה במה שהיא עושה!!! עכשיו את אריק וטוני הייתי אומר שהם די שווים. שניהם אכפתים, שניהם טובים במה שהם עושים. אבל רגע! אריק יותר טוב מסיבה פשוטה: אריק מקבל יחסים טובים, כייפים ואכפתים מהממונים עליו (הורישיו) כשלטוני אומרים בפרצוץ "אל תכניס את האף שלך לעניינים שלא נוגעים אליך!!!" אז אריק! אני תמיד אבחר בטים למה? כי מייסון סתם מייסון!!! עכשיו את שרי אני שונא מאוד מאוד וגם היא בטוח תתפלחץ כשתראה גופה נחתכת לשני חלקים בזמן שאלכס תחתוך אותה!! אלכס! זה הסקירה שלי בקשר לדמויות. את הסקירה על התוכניות עצמן אני אכתוב הקרוב

עכשיו בקשר לסדרות עצמן:

אני מעדיף את 24 בעונה הראשונה! על פני CSI מיאמי! כי בעונה הראשונה המתח פשוט אכל אותי!! אבל בעונה השנייה בנתיים אני מעדיף את CSI מיאמי. רק שתדעו שבמיאמי הם פותרים את הרצח בצורה גאונית ותמיד הרוצח הוא משהו שלא חשבנו עליו.

לא נכון!

כלומר, הם באמת פותרים בצורה גאונית! אבל הרבה פעמים הרוצח זה דווקא מי שכולם חושבים, והם רק מחפשים דרך להפליל אותו! למרות שמדי פעם הם באמת מפתיעים...!

אוקיי אז פעם זה ...

משהו שאנחנו לא יודעים מי זה ופעם זה משהו שאנחנו בטוחים שזה הוא אבל רק צריך למצוא דרך להפליל אותו בסדר? חחחחחחח חזרתי על הדברים שלך

למה את מתכוונת?

יש CSI שזה CRIME SENE INVESTITION או משהו כזה ויש CSI מיאמי! CSI נעשתה ב 2000 ו CSI מיאמי נעשתה ב- 2002! ברור?

כן!!!!!!!!!!!

הן בערך כמעט אותו הדבר בדיוק חוץ מזה שיש כמובן דנויות שונות וב CSI יש שנים עד שלושה מקרי רצח, גנבה, אונס וכו'... שבודקים בפרק אחד וב- CSI מיאמי יש רק מקרה אחד מרכזי בכל פרק.

למעלה