רעיון ליום הולדת

@@oshra

New member
רעיון ליום הולדת

לחברה הכי טובה שלי יש יום הולדת שבוע הבא ואני מחפשת רעיון משהו נחמד שיזכר למשך זמן, לא מחייב שיהיה מקורי אשמח לקבל הצעות אושרה ערב נפלא למרות הבשורות הקשות

ST

New member
אמ.. קודם כל - ../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

בס"ד כמה רעיונות ל-
.. טוב, הם לא יהיו הכי מקוריים בעולם כי גם אני עושה / עשיתי אותם, אבל מילא.. :)
דבר ראשון - משהו שאת עושה בעצמך הכי כדאי... אולי משהו יפה לחדר - למשל שלט לדלת או משהו כזה.. אם היא תאהב את זה, הוא ייתלה על הדלת, והיא תזכור את זה הרבה זמן...
אם יש לה שם נפוץ, את יכולה לחפש שיר עם השם שלה, ולקנות לה את הדיסק / קלטת שלו (תלוי כמה את יכולה ורוצה להשקיע)... [למשל - אם לחברה שלך קוראים גלי, את יכולה להשיג את השיר "בואי גלי, בואי גלי לי" ולקנות לה את הדיסק/קלטת (זה בביצוע של נועם קניאל למי שמעוניין) + הקדשה, ולהדגיש את העובדה שיש בדיסק שיר ´עליה´...] מה שמביא אותי לעוד אפשרות -
להקליט לה את השיר בעצמך... טוב, זה כבר תלוי בכשרונות, אבל אם את (זה הכי טוב, אבל גם חברה טובה לצורך הענין) תקליטו לה במיוחד את השיר, עם הקדשה אישית, לדעתי זה משהו שלא יישכח..
על אותו משקל - תקני קלטת, ותקליטי את עצמך שרה "היום יום הולדת"... עשיתי את זה פעם לחברה שלי... :) אמ... לא עולים לי עוד רעיונות ספצייפים כרגע בראש כי אני יודעת שאני תמיד מתכננת את הדברים האלו מיליון שנה מראש, ובסוף לא יוצא כלום... אגב, עוד משהו.. לבת דודה של מדריכה שלי היה יום הולדת, ורק בערב דיברנו איתה, ובדיוק חברה שלי ואני היינו בדירה שלה (של המדריכה שלי). אז התקשרנו לבת-דודה, וכשהיא ענתה "הלו?" שרנו לה "היום יום הולדת, היום יום הולדת..." והיא ממש התרגשה.. והיא הייתה בטוחה שהמון אנשים שרו במיוחד בשבילה.. למרות שהיינו רק שלוש.. עשינו רעש כמו הרבה יותר..
זאת לא פעם ראשונה שעשינו את זה ביום הולדת, ותמיד זה מרגש.... אז את יכולה לנסות (אבל רק תהיי בטוחה שהיא עונה לטלפון.. אחרת, קצת פדיחות...) טוב, אם אני אחשוב על עוד משהו, אני אכתוב... לילה טוב! אסתי.

@@oshra

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo45.gif

אסתי, ממש תודה רבה על הרעיונות
חבר´ה
אני אשמח לקרוא עוד רעיונות מכולכם.... לילה טוב
אני הולכת לישון
אחזור בבוקר

למעלה