זה כיף, זה אומר שזה באמת מצליח להשפיע !!
מ מלך הקרציות New member 23/6/06 #17 זה הכוונה את מעדיפה שפייפר או פיבי או פייג' ימותו? בכל אופן ידוע שליאו לא מת אז לא משנהההה.. חחח
B bustedit New member 23/6/06 #16 יו אני בכיתי בטירוף../images/Emo7.gif אני מתה על ליאו וזה היה כ"כ עצובב כשפייפר בוכה זה הכי חמוד בעולםםםםםםם ויוואוו כ"כ הייתי עצובהה חחחחחחחחח זה באמת היה מרגש
יו אני בכיתי בטירוף../images/Emo7.gif אני מתה על ליאו וזה היה כ"כ עצובב כשפייפר בוכה זה הכי חמוד בעולםםםםםםם ויוואוו כ"כ הייתי עצובהה חחחחחחחחח זה באמת היה מרגש
ע עידו זלצברג New member 23/6/06 #19 אמממ... מוות דרמטי יכול להיות שליאו מת בניסיון להגן על פייפר/וויאט/כריס מפני משהו... משהו בסגנון "לקפוץ בפני קליע" (אם מישהו זוכר את המוות של פרופסור ארטורו ב"סליידרס" - משהו בסגנון, רק לא עם קליע ).
אמממ... מוות דרמטי יכול להיות שליאו מת בניסיון להגן על פייפר/וויאט/כריס מפני משהו... משהו בסגנון "לקפוץ בפני קליע" (אם מישהו זוכר את המוות של פרופסור ארטורו ב"סליידרס" - משהו בסגנון, רק לא עם קליע ).
ר רוני האליוול New member 25/6/06 #31 ../images/Emo2.gif מישהו ראה סליידרס חוץ ממני../images/Emo35.gif יאי