רעיון לגבי המפגש

פרח75

New member
רעיון לגבי המפגש

חשבתי על משהו נחמד. שכל אחת תביא חפץ משמעותי לה. זה יכול להיות חפץ שקשור לאמה וזה יכול להיות חפץ שקשור למשהו אחר בחיים שלה. ואז נעשה סבב וכל אחת תספר קצת על עצמה ועל החפץ שהביאה ולמה הוא משמעותי לה. לדעתי זה מאפשר היכרות יותר עמוקה אבל כמובן זה רק רעיון לשיקולכן. מה דעתכן?

טל אז

New member
אני חושבת שזה אחלה רעיון

קצת יהיה לי קשה לבחור חפץ... אבל אני חושבת שזה רעיון טוב :)

אני מביאה את אפרתוששש.../images/Emo151.gif

חוצמזה... חרף העובדה שלקחתי על עצמי,בכייף גדול,יש לומר,לארח...וחרף-חרף גילי.... אני נושאת את דגל הביישניות... מה גם שאני סרטנית מצויה,עם אלמנטים עקרביים,ואחד הדברים שזה אומר הוא שאני ,לפני שאפתח,בוחנת.....לא חלילה אתכן,אלא את המקום והדרך שלי להתחבר,מתוך הביישנות. מה שאני אעשה,אם מקובל עליכן,אכין מדבקות עם הכינויים....אהיה אחראית על ההדבקה...(-: וגם אכין קפה/תה-ואחראית על המוזיקה-יהיה גם חיוך,לפחות אחד לכל אחת-ובמטיחה לתת לכן להרגיש בבית... מה אתן אומרות? תתנו לי לשתוק????

דודה!!!!!!!!!!!!!!

לשתוק????אם את שותקת אני לא באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה ניצטרך ללכת עם תגיות????????חחחחחחחחחחחחחחח את גדולה דודה, את רואה את גורמת לי לחייך מעכשיו...

efratushb

New member
ואני אביא אותך חחחח

מצחיקולה, אומנם את ביישנית אבל "הכרחתי" אותך לארח ואין מצב שאת שותקת או שתהיי אחראית על הכל מלבד לדבר אני בטוחה שגם את תרגישי בבית חחחח אז תתחילי לחשוב מעכשיו מה תגידי ומה תספרי על עצמך ותעשי חזרות מול המראה, אני אבוא יותר מוקדם לעזור לך ותעשי חזרות מולי חחחחח מה דעתך? חחחחחחח את ממש מצחיקולית אוהבת אותך הכי בעולם... בעצם קצת פחות אחותך הקטנטנה.....

קודם כל,

אנחנו לא מכריחים אף אחד לעשות מה שהוא לא רוצה ... שנית, יש לי הצעה: בואי אל תחליטי מראש שתתביישי. תראי באותו הרגע איך תרגישי ... יש לי הרגשה שאולי אפילו תפתיעי את עצמך ...

פרח75

New member
מתוקה, אל תחליטי מראש

אני מציעה לך לבחור חפץ שחשוב לך וברגע שנדבר על החפצים, תוכלי להחליט אם מתאים לך לומר משהו או לא. כמובן שלא מכריחים אף אחד אבל אולי פתאום ברגע האמת יתחשק לך כן לעשות את זה. אל תשללי מראש

למעלה