רעיון לאפליקציה

קונדסבא

New member
רעיון לאפליקציה

שלום לכל המפתחים...
יש לי רעיון לאפליקציה בקטגוריית Entertainment שאני רוצה להציע לכל מי שיפנה אליי בפרטי.
אז אחרי המשפט פתיחה הלא כל כך מושך הזה, תרשו לי להסביר-
יש לי רעיון לאפליקציה קלילה, מהסוג שמותחים איתה את החבר'ה (סטייל האפליקציה של הכיבויי נרות בזמנו...שצריך למצוא את הטריק)
אין לי ממש ידע בתכנות ולכן אני לא יכול ליצור אותה בעצמי, אבל אני ממש הייתי רוצה לראות את האפליקציה הזאת מתממשת ולכן אני מציע אותה לכל מתכנת שיסכים לבנות אותה. כמובן שאני לא דורש עלייה שום זכויות, שום כסף (אם יהיה) ממכירות, שום כלום....רק רוצה לשחק בה:) כך שאם יש מתכנת שיש לו קצת זמן פנויי (אמנם הידע שלי בתחום הזה הוא דיי אפסי אבל לפי מה שנראה לי לא מדובר ביותר מידי עבודה) ומעוניין לשמוע במה מדובר שיפנה אליי בפרטי!
דרך אגב הסיבה היחידה שאני רוצה בפרטי ולא סתם ככה על גבי הפורום זה כדי שאם מישהו באמת ירצה לפתח אני רוצה לדעת את זה, שלא סתם מישהו שיקרא את ההודעה יחליט לפתח את זה עוד איזה חודש סתם ככה ואני בכלל לא יידע שהתוכנה פותחה. דבר שני זה כדי שאם יפנו אליי כמה אנשים בפרטי אני אוכל לעדכן את אותם אנשים שיש כבר מי שעובד על זה ושלא תהיה סתם עבודה כפולה.
אני יכול להבטיח רק שאם מישהו כן יחליט לפתח את זה אז האפליקציה הזאת יכולה לספק הרבה זמן של צחוקים עם החבר'ה!

אז מי שמעוניין לשמוע עוד, שיפנה אליי בפרטי:) יום טוב!

BravoMan

Active member
כדאי תציין לאיזו פלטפורמה אתה מעוניין לראות

את האפליקציה, כדי שיפנו עליך אנשים מתאימים.
iPhone?
Android?
Windows Phone?
אתר אינטרנט?

קונדסבא

New member
אופס, ככה זה כשאתה מכור אייפון כנראה:)

שכחתי שקיימות עוד פלטפורמות

האפליקציה חייבת להיות מבוססת מולטי-טאצ' כך שזה יתאים או לאייפון או לגלקסי, אני אישית מעדיף לאייפון אבל אם יבוא מפתח אנדרואיד אז אני אתן לו את הרעיון בכיף וימשיך לחפש מפתח ולאייפון.

nocgod

New member
אתה מתכוון יתאים

לאייפון וקשת רחבה מאוד של מכשירי אנדרואיד...גלאקסי זה רק משפחה אחת של מכשירי אנדרואיד.

למעלה