רעיון חדש!

בטריה

New member
רעיון חדש!

יש לי רעיון חדש אבל אכזרי ביותר... זוכרים את החידון הגדול של כפיריבוי שבו העפנו שירים לאט לאט? אז חשבתי לעשות סיבוב אחד של אלבומים... יענו מעיפים אלבומים עד שנשאר האלבום האהוב ביותר על חברי הפורום... זה אכזרי, אני יודע... כי אם היה לנו קשה לפעמים להעיף שיר בודד, אז להעיף אלבום שלם זה עוד יותר קשה... ובכל אלבום יש (לפחות לי) כמה שירים שאני ממש אוהב, לכן זה יהיה מאוד קשה אבל זה יהיה נחמד לפי דעתי... אני לא חושב שיהיו התנגדויות לחידון שלי למרות שזה קשה, כי זה בכל זאת יעיר את הפורום קצת וזה תמיד טוב.

בטריה

New member
תחרות אלבומים סיבוב 1:

יאללה להעיף: 1) Led Zeppelin 2) Led Zeppelin II 3) Led Zeppelin III 4) Led Zeppelin IV 5) Houses of the Holy 6) Physical Graffiti 7) Presence 8) In Through the Out Door 9) CODA

jimorrison

New member
אל תהיה טמבל

קצת קשה..אבל אל תהיה... אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר.. אז אם היית שם לב אז היית רואה שלא נתתי שם את הדעה שלי על אחד האלבומים.. רק הערתי לו שידבר בשם עצמו.. אידיוט.

בטריה

New member
מה שתגיד...

ו"להעליב" אותי בפורום זה לא ממש בוגר אתה יודע... אבל כמו שאמרתי לך, תהיה בריא... ואם הייתי מנהל, הייתי מעיף אותך מהפורום רק על הגישה המתנשאת והדרך שאתה מדבר אל אנשים.

jimorrison

New member
אה ולהעליב?

אז מה זה זיין שכל בדיוק? חחח סתכל על עצמך קודם

בטריה

New member
אני מדבר ככה רק אליך...

עין תחת עין... הדרך היחידה שלך להגיד משהו זה בצורה מעליבה... אז הסקתי שרק ככה אפשר לדבר איתך... אני מדבר בכבוד גדול לשאר חברי הפורום כי הם מדברים כמו בני אדם... יחס גורר יחס אל תשכח.

jimorrison

New member
בדיוק..

למה אני לא מדבר ככה נגיד לתומר? או לאפון? או להודיה? או ליונתן? אתה מנסה לרדת עלי על כל דבר קטן..אז אני מדבר אליך בטון שמגיע לך

AeroTom

New member
אפשר להוסיף גם את-

שלושת אלבומי הלייב אם בא לכם...אומנם הם לא אלבומי סטודיו, אבל הם חלק בלתי נפרד מהדיסקוגרפיה.

למעלה