רעיון חדש

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
רעיון חדש

כל מי שלא רושם ב 24 שעות הקרובות אני מפגר הוא חתיכת מניאק דביל וכולם שונאים אותו

BiAAcH

New member
חחחח...

שפיצי, רשמת "אני מפגר"..... יש לפחות רשמתי משהו, אז אני לא חתיכת מניאק דביל וכולם שונאים אותי....

VVEE MAN

New member
הנה!! הנה!

רשמתי רק שאני לא יהיה מפגר ומניאק ושכולם ישנאו אותי...

VVEE MAN

New member
אהההה אוקי הבנתי.

אני מפגר. פעם הבאה תעשה פסיקים חחח ולא מרשים לי כי לא בטוח שתיהיה שביתה

BiAAcH

New member
כמעט בטוח...

שתהיה שביתה, אז אם תהיה, פשוט קח אוטובוס לת"א ובוא למפגשש!!!

VVEE MAN

New member
אין מצב בסוף

שמעתי על השביתה וזה גם הרכבת והדלק ככה שאוטובוסים לא יצאו...

חבר'ה אני בספק בקשר לשביתה

אמרו שכנראה תהייה שביתה, אבל המורים יצטרפו אליה כנראה יותר מאוחר ולי לפחות, אפילו אם תהייה שביתה יש חצי לימודים כי הביצפר שלי מעורב , חלק מהמורים בהסתדרות וחלק באירגון המורים קיצר בלגאן ככה שלא בטוח המורים יצטרפו לשביתה, ואם כן אז זה כנראה יהיה רק עוד איזה שבוע ככה

BiAAcH

New member
גם אני....

היום המורים עברו בבי"ס שלי והודיעו שכנראה שאנחנו לא שובתים....

holly shit

New member
גם אצלי..

היום הייתי מבסוטית לגמרי שמחר אין לימודים כי יום שני זה היום הכי מסריח שיש אצלי אבל אז המורה ביעסה ואמרה שאנחנו לא קשורים ולומדים רגיל

holly shit

New member
כי כמו שכבר ראית פעם שעברה

אין לי ממש מה לעשות שם אבל יבואו ממש המון אנשים זה כבר סיפור אחר

BiAAcH

New member
נראה....

מה תהיה ההיענות... בטח כולכם ראיתם את ההודעה ששלחתי באייסי, אז גם שלחתי אותה לחברים ישנים, שכבר כמעט לא פה, וגם לכאלה שסתם מסתכלים על הפורום, אז אני מקווה שלא יצא כמו פעם שעברה, למרות שגם אז היה כיף....

איתי.. משעמם לך אה?!

אני מתנגדת לכתוב "אני מפגר" רק בשביל לבדר אותך!! ובזאת אני מקימה את "האגודה נגד איתי והשגעונות שלו" ובייחד, אני ואני, נעיף אותך למוסד הירגעות, ששם, אתה, תרגע, ואז תחזור, אחרי תקופה של חמישה ימים, רגוע. וזהו. מבין?? סתם בצחוק מאמי.. אתה יודע שאני מתה עליך! אבל משעמם לי מוות! וזה רע, רע מאוד, רע מאוד מאוד, מאוד רע, מאוד מאוד רע. P:

למעלה