רעיון חדש...

Digi Lista

New member
רעיון חדש...

אז אם כבר העלו את נושא הילד-תיש(התיאוריה שלי בנושא דיי מתבססת על מוטיב "האדם-חיה-חיה-אדם" שקיים ב"בעל זבוב" שאני כול כך מתעבת),אז לטאקויה וקוג'י יש משהו כזה(אני אמנע כרגע מהתיאוריה לכן אני גם אסתבך בהגדרות,אני אכתוב את התיאוריה שוב לעומק בקרוב...)אז איך לדעתכם יראו אחרים בצורת חיות בעולם האנושי?לאו משהו כזה...אתם מוזמנים גם לצייר(זה יהיה בגלריות) שיהיה יותר קל להבין

meytar

New member
ליסטה לא ממש הבנתי..

את יכולה להסביר שוב ולהתאים את עצמך לילדים בעלי קשיי הבנה כמוני? ובבקשה עם קצת פחות סוגריים.. תודה

Goggle Girl

New member
קראתי איפהשהו...

שהשלב טירון של ג'ונפי זה טנטומון x_X ניראה לי זה היה סתם תירוץ לתת סיבה לזה שהוא מתפתח לזן של קבוטירימון בגרסא האנגלית. טומוקי ניראה לי יהיה איזה דובי קטן וחמוד כמו צ'אקמון, רק בלי הרובה קרח. איזומי תהיה משהו בסגנון ביומון והוקמון. וג'ונפי אני רואה אותו כמו שהרבה אנשים מציירים גיג'ינקות לוורמון וטנטומון- בן אדם עם מוטיבים חרקיים. וקואיצ'י... חתולי. מיאו! ...יש בי חשק עז להתחיל לנתח את הדמויות של קוג'י וקואיצ'י ביחס אחד לשני @.@ תנו לי קצת זמן

קואיצ'י באמת יהיה חתול

אוזניים, רעמה שחורה, ניבים, טפרים וזנב. הוא גם יקבל יכולות חתוליות: ראיית לילה, שיווי משקל וכו'. ג'ונפיי יהיה כחול, עם קרן כמו של בליטזמון (ביטלמון) רק יותר קטנה. יהיה לו שריון כזה על הגב כמו למגה קאבוטרימון, רק בלי הכדור הבדולח הזה תקוע שם. תהיה לו בטן צהובה והוא יוכל לעוף. איזומי תהיה משהו עם ניבים, ופסים סגולים על הפנים כמו של קאי-"צבעי מלחמה". יהיו לה כנפי פרפר כמו של פיירימון (קאזמון), מכנסיים סגולות וחזייה סגולה (היי היי! טאקויה בלי חולצה אז גם לבנים מגיע להנות!). השיער שלה יהפוך לסגול ויתארך עד המותניים (
). טומוקי יהיה...רק רגע! צ'אקמון עוד יכול להתכווץ?! הוא נראה מספיק טוב גם ככה בתור חצי דיג'ימון-חצי אדם, אבל הוא לא אז טומוקי חייב להפוך למשהו אחר: דוב קוטב כזה, כמו צ'אקמון בדיוק, רק בלי הקסדה והכתפיות, והמגפיים וכל האביזרים הנלווים. על הכתף יהיה לו קעקוע שחור של כפת דוב (כמו החתימה של קרלו), ויהיו לו שלושה עגילים באוזן (
).

OFIRB9

New member
ועם הקול של ריי

הוא מושלם בתור חתול אתה צודק, ברור שטקויה הוא סוג של מכרסם אני לא יודעת למה זואי היא חרק, חרק גדול ומגעיל

meytar

New member
אוקיי עכשיו קלטתי..

לדעתי ג'ו- ינשוף. טאי-מתאים להיות שועל. סוזי (אחות של הנרי)- עכבר קטן.

עדיין לא קלטת

ראית את העונה הרביעית? זוכרת את טאקויאתיש? וגוגל וליסטה פרסמו פה תמונה של קוג'יזאב. אז ליסטה שואלת איך יראו ג'ונפיי, טומוקי, איזומי וקואיצ'י. לא חיות, אלא חיות-אדם.

למעלה