רעיון חדש "מפגשים"

stanly3

New member
רעיון חדש "מפגשים"

טוב זה לא ממש רעיון חדש ראיתי את זה בכמה פורומים אחירים יש לנו פה אנשים " מעניינים" בהגדרה שלי ובוודאי בא לנו לשאול ולברר עליהם ומה הם חושבים על זה וזה. בערבית זה נקרא "نتف الريش" אז מה נעשה ? בהודעה שלי מישהו יתנדב או אנחנו נבחבר מישהו בהסכמתו ונתחיל לחקור אותו אם זה בחיים הפרטיים או חוויות ,דרך מחשבה ולא יודיע מה .לנחקר יש את הזכות לדחות את השאלה ולא לענות. קיצור מי מתנדב ??????

salt of earth

New member
רעיון מצוין ../images/Emo127.gif

כבר התחלנו שרשור היכרות עם חברי הפורום, ולפי מיטב זכרוני אתה לא השתתפת בו
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=95386314&FlagSybase=1 ואתה מוזמן להזין את ההודעה שלך
רעיון מצוין, לפעילות הזאת קוראים "אירוח" או בערבית בפורומים נוצריים זה נקרא "كرسي الاعتراف" עדיף אבל לעשות את זה אחרי שהחג יסתיים כי כולם חיים כעת במרוץ עם הזמן

stanly3

New member
:)

אוקיי :) זה קצת שונה כי לכל אחד יש את ההזדמנות לשאול שאלה אחרת ולדון בתגובות חג שמיח

salt of earth

New member
זריז אתה ../images/Emo6.gif

כן, אני מכירה את הפעילות הזאת כי עושים אותה כל הזמן בפורום ערבים. זה באמת רעיון מצוין וגם מצחיק.

lion 7

New member
וגם חכם ומעשיר את הפורום

בעצם כולם כאן אבנים חיים לבניית הכנסייה הוירטואלית , רעיון יפה וכמובן מביא רוח חדשה לפורום נצרות , דת האהבה , לפורום המתחדש יומיום כפי שציווה האדון , שיברך אותכם החי מבין המתים ותהיו מאושרים ותבורכו כי אתם עושים אחד לשני הרגשת שייכות ואהבה שהיא פן שלא נמצא בשום מסגרת עולמית ,אלא בתוך הבניין זה .. ‏

stanly3

New member
ליון

מה דעתך שתתחיל אתה
אני חושב שמלח הארץ ואחירים מסכימים איתי מה אמרתה .. אני חוצפן נכון.. :) ידעתי

salt of earth

New member
../images/Emo6.gif

עלי2ית יא ליון
מה שמזכיר לי שלא ראיתי שהתארחת בפורום ערבים. אילו לא הייתי צריכה להגיש 3 עבודות ואני צריכה לסיים לפני שכל הבלאגן של החג יתחיל אז הייתי מתארחת.
הלוואי שתהיה שביתה...
הלוואי שתהיה שביתה...
הלוואי שתהיה שביתה... אגב סטנלי אם כבר הצעת את הרעיון המצוין הזה אז זה תפור עליך שתתארח

כתבתי על עצמי בשרשור הכרות

אשמח לענותעל עוד שאלות:) לא מרגישה את עצמי קורבן..למרות שחושבים שיהודים תמיד מרגישים כקורבן:)

salt of earth

New member
../images/Emo140.gif תודה לך

אותו דבר אומרים על ערבים
כולנא בל הווא סווא או המשל בעברית כולנו בסירה אחת. טוב, יהיה נפלא לעשות לך אירוח. רק ברשותך אם אפשר לדחות אותו בכמה ימים עד שהחגים יסתיימו ויהיה לנו יותר זמן. טוב לראות אותך פה
נ.ב- חשבתי שאת צעירה יותר
מענין שאני תמיד מסתדרת עם אנשים יותר מבוגרים ממני

lion 7

New member
אני גם משתתף בפורומים אחרים

ומחמת צנעת הפרט , לא רציתי לגלות פרטים אישיים (בעבר תגובותיי לא מצאו חן למישהו , כך נשלחו בגים דרך המסנגר למחשב אללה ירחמהו) . .

salt of earth

New member
וואו איזה היענות ../images/Emo45.gif

מה דעתכם לעשות רשימה של אירוחים, וכל שבוע נעשה אירוח בסוף השבוע? תשבצו את עצמכם בתאריך הנוחים לכם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתמיד מבורך../images/Emo9.gif תודה סטנלי

תמיד מוכנה!! ובכלל ככל שתהיו יצירתיים ותעלו רעיונות חדשים.. אזי הפורום יפרח וליבי ישמח

salt of earth

New member
אגב סליחה שבילגנו את הפורום

בזמן ההיעדרות שלך...
אל מסיח קאם עזיזתי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחאקאן קאם וואהאבנא אלחיאת../images/Emo9.gif

קול סיני ואינתי באלף כיר יקרה
לא היה מבולגן מדי דווקא..הרבה יותר טוב מאיך נראה הבית שלי היום בשלוש לפנות בוקר כשהתרוקן מהאורחים

למעלה