רעיון חדש לשרשור...

aa442

New member
רעיון חדש לשרשור...

אולי...כל אחד פה שסובל מלילות לבנים, יכתוב מה הוא עושה בהם בתור המלצה לחברי הפורום? (חוץ מלשוטט בפורום פה כמובן..) אני לדוגמא רואה כרגע את מייק הולר בערוץ 8...הבן אדם פשוט מוזר.
 

ראסטה2

New member
יו ייי סיימתי קוטג שלם......

עם קרקרים בלי לשים לב.. זה משמין???????
 

hemorrhoid

New member
קוטג' שלם עם קרקרים???!!!!!!

בשביל להוריד את זה צריך לצום איזה שבועיים...
 

דנטל

New member
זה לא כזה ביג דיל

הקרקרים הם בעייתיים, אבל קוטג' לא כזה משמין. חוץ מזה, מה הבעיה עם שומן? {איזה כיף לי שאין לי בעיה עם שומן... כלומר, לא עם זה שלי}
 

דנטל

New member
אני משתדלת לא לצאת מהמיטה

ממשיכה לשכב בה ולרחם על עצמי. כשממש מיואשת, גולשת. פעם, כשהטלויזיה שלי היתה מחוברת לקיר, הייתי רואה טלויזיה. מניחה שכשהיא תחזור לחדר שלי, אעדיף אותה מאשר את המחשב כי בשבילה לא צריך לצאת מהמיטה.
 

hemorrhoid

New member
לצפות בטלויזיה זה משהו שאלפי

אנשים יכולים לעשות ביחד ועדיין להרגיש לבד...
מחשבות פילוסופיות...
 

דנטל

New member
יש פעמים שאני רואה טלויזיה בטלפון

כלומר, אני מדברת עם חברים בטלפון ואנחנו רואים ביחד טלויזיה. רוב הזמן בשיחה יש שקט, כמו שתראה טלויזיה כשהחברים איתך בחדר ולא כל הזמן מדברים כי שקועים בתוכנית, אבל ההרגשה היא פחות בודדה.
 

hemorrhoid

New member
וואללה... עוד אף פעם לא ניסיתי...

אבל עכשיו כשאני חושב על זה דווקא יכול להיות רעיון נחמד כשממש משעמם ואין מישהו באיזור...
 

ראסטה2

New member
יוווווווו מה אתם לא יושנים!!

איזה יופי גם אני! והכול ביגלל שהיום התעוררתי בשמונה בערב הלכתי לישון יום שישי בבוקר וקמתי היום ב 8 אני לא יודעת מה לעשות!!!!!
 

דנטל

New member
*ישנים (מצטערת, אבל זה צורם)

לקום ב- 8 בערב זה אסון בשביל מי שסובל מהפרעות שינה. איזה כיף לך שישנת כל כך הרבה. מאידך, לא מקנאה בך על הלילה הנוכחי.
 

hemorrhoid

New member
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה

אני ישנתי 20 שעות
!!! את עוד מתלוננת???
 

hemorrhoid

New member
עדיין כבוד...

קודם לא ישנת יומיים רצוף, אח"כ ישנת יומיים רצוף...
 

ראסטה2

New member
כן אני תמיד עושה השלמות!!

העניין הוא שיותר טוב לי לישון שיש אור בחוץ ולא חושך..
 

hemorrhoid

New member
לא מבין את זה...

אני דווקא תמיד הייתי מתעצבן מזה שאני צריך ללכת לישון ויש ציפורים מצייצות רעש ושמש בחוץ... זה עושה רגשות אשמה שאני ישן במקום לעשות דברים אחרים...
 

דנטל

New member
ציפורים מצייצות זה מעצבן לאללה

אבל גם לי יותר קל לישון ביום מאשר בלילה. בלילות הכי קשים אני אמנם לא נרדמת גם כשהציפורים מתחילות לצייץ, אבל נגיד באיזה שמונה-תשע כזה אני אצליח. גם בלילות אחרים, אפילו אם הצלחתי להרדם, השינה מאוד קלה ובשעות האלה (שמונה-תשע) אני ישנה הכי טוב ולפעמים ממש חזק.
 

icy rain drop

New member
וואייי הגעתי לביתי הוירטואלי! ../images/Emo82.gif

יאייייייייייי עוד אנשים שלא ישנים בלילה... אני משתתפת בצערכם ושמחה בשמחתי.. היום קמתי בשעה יחסית מוקדמת אלי- שש ומשהו בערב. לפני זה היו לי כמה פעמים רצופות של שבע שמונה בערך. זה ממש מעיק, והיום הלכתי בתשע ומשהו לישון. לא עוד. מה שגרם לי פה להגיב זו ההזדהות, גם אני ישנה הרבה יותר טוב בשמונה תשע עשר מאשר בחמש שש שבע כשיש ציפורים מצייצות... ותחושת האשמה של האמרויד מוכרת לי.... בעע... אני אמשיך לשוטט פה ברשותכם :)
 
למעלה