רעיון: אתר לפורום.

רעיון: אתר לפורום.

היי כולם אני רוצה להתחיל בפרוייקט(אם מישהו יכול לעזור) באתר לפורום תוכים נוכל לעשות שם גלריה של תמונות של האנשים בפורום והאנשים בפורום. וכמובן: שאלות נפוצות, טיפים וכו' נוכל לכתוב למעלה לפני שאילת שאלה אנא הצץ באתר הפורום ונתן שם מידע על תזונה, גידול, גוזלים וכו' וכל השאלות שנשאלות כאן כל שני וחמישי, אני מוכן לקחת על עצמי את רוב הפרוייקט אך עדיין זקוק לעזרה. דעתכם? לשרשר כן (
) או לא (
)

BlackColt

New member
רעיון מדליק!

אפשר לבחור שני אנשים או יותר שיבנו את האתר עצמו וכל העבודה שלנו זה להביא חומרים!

BlackColt

New member
רגע.....

אתה יודע HTML ? אם כן יכול לצאתלנו אתר מדהים! אני האמת יודעת ככה את הבסיס..אני לא מקצוענית...

רעיון מעולה, אבל...

קיים כבר אתר טוב, שבנוי על פלטפורמה חזקה, עם עוד מליון אפשרויות הרחבה שבו כבר מעורבים הוטרינרים המובילים בארץ, עם לא מעט מאמרים, מצגות וספרים אלקטרוניים בכל הקשור לבעלי הכנף בכלל ותוכים בפרט. אם הכל כבר בנוי ומושקע כבר שם, למה לא לחשוב על שיתוף פעולה עם האחראיים שם, לקבל הכל מוכן ולהרחיב את הפעילות בפורום למשהו הרבה יותר גדול ורציני... נקודה למחשבה www.parrots.co.il

רואי

New member
תגובות

קודם כל- תגובה ל-F i r e B l a d e: האתר שאתה מדבר עליו- ללא קשר אם הוא טוב או לא טוב- הוא בנוי על פלטפורמה שכבר מוכנה והרבה משתמשים בה כדי לבנות אתר מסויים ובגלל זה היא נראית כמו שהיא נראית, כלומר לא ממש יפה לעין ולא מושכת.(ושוב, שלא יהיו אי הבנות, אני לא מדבר על התוכן שבה). תגובה ללירן- אני מניסיון יודע מה זה הקמת אתר והפעלתו, ותאמין לי שזה לא כל כך קל כמו שזה אולי נראה. מה עוד שאתר טוב- שזה אומר שאתר שנכנסים אליו יותר מפעם אחת- זה אתר שכל הזמן מתעדכן, ודבר כזה מצריך הרבה עבודה, אבל הרבה! אם מישהו מתנדב לעשות אתר כזה, אני אברך אותו..

רואי

אני גם יודע מזה, ניהלתי לא מעט אתרים ובניתי לא מעט אתרים בכסף(למרות שאני בן 12). הזמן, זה דבר מאוד חשוב, בשביל זה אני כותב, אני צריך עזרה אם הרעיון יקום אז עזרה בחומר, עדכונים, וכו'

BlackColt

New member
אני מוכנה לעזור....

יש לי המון זמן פנוי ואני ממש אוהבת לבנות אתרים....עוד מישהו?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרעיון מעולה

ככה השאלות לא יחזרו על עצמן ויהיו הפניות יותר מדויקות(במקום יש את זה תסתכל בכתבות של הפורום יהיה-יש את זה באתר בעמודX )

למעלה