רעיון! - אתר דיג'ימון D:

Ham Ham

New member
רעיון! - אתר דיג'ימון D:

היי אנשנושים! החלטתי אולי נפתח אתר דיג'ימון בבום! אני ינהל אותו וכמובן יוכלו להצטרף חבר'ה מפה ^_^ מי שרוצה שישלח לי מסר או שיכתוב פה! Digimon GO

Digi Lista

New member
...

העלינו רעיון כזה כמה פעמים,אני מוכנה לעזור אבל אני דיי ספקנית אם זה יצליח,מצד שני אני תמיד בעד לנסות

moon flower

New member
אנו... *מצביעה בחשש*

אני ניסיתי פעם אחת (לפני זמן רב ביתר של שנתיים) לבנות אתר בוורד... עוד מישו יודע ככה? אני דיי בספק ^^;;; בסה"כ הפרוייקט נכשל מחוסר-מוטיבציה -.-" (אני? נאי! אלה הן! >< *מצביעה על קבוצה של פאנגירלס רדומות מהכיתה*) לא משנה, אני כותבת נונסנס בגלל שאני אחריי בחינה בביולוגיה (הגיע הזמן לזרוק כמה מושגים מהראש כמו למשל:מיטוכונדריה- בה מתרחשת הנשימה האתאית X_________X) הממ... לא משנה באיזה אתר תחליטו אני... אני ^^;;;... אני אדאג למצוא תמונות! ><" (ויי טו גו מון! נאו אול יו ניד טו דו איס טו סיואיסייד!) ^^;;;;; *שולחת מעודדת לקדם מוטיבציה (אתם רואים שלעיתים נדירות כדאי להקשיב בספרות?!)* היי... רגע... זה... זה לא קן-צ'אן? 0.0;

Ham Ham

New member
טוב אז יאללה!

מי שרוצה להצטרף שישלח מסר ^^ תבחרו גיפ (אנימציה) מהאלה שיש בגלריה ותגידו לי ^^ אני יביא לכם את השם משתמש ות'סיסמא ואני יוסיף אותכם עם הגיפ בצוות בעיקרון תעדכנו עם הגיפ X_X כמו באתרים של HTML

moon flower

New member
אני מתכוונת לתמונות *מקוריות*...

אפשר לשים מהארכיון אבל כאילו... אין שם את *ה*תמונות הספציפיות שאנחנו צריכים (בטח שאני יכולה להוריד בישיג'ו! רק תנו לי זמן וסבלנות ^^;;;)

אני בעד

עם רוצים אני יכל לבנות אתר בHTML ושאני יסיים ללמוד ג'אווה וASP אני יסיף את זה גם וזה גם יכל ליות עבודת הגמר שלי ככה שאני יעלץ לעשות משו ועדיין אין לי נושא אז ה אפשרים ועם כן אז תגידו(ואני ישמח עם עוד אנשים יודעים ונוכל לבנות במשותף) ומקסימום אפשר לתת לכל אחד תפקיד(כמו לעצב דף ראשי,טורים ומינהם ועוד ועוד...)

OFIRB9

New member
אוווו איזה רעיון!!!

נשים שם פיקים וציורים שלנו!!! שווה!!!! גם אני בעד!!!

למעלה