רעידת אדמה

רעידת אדמה

רותי היקרה , כתושת קריית שמונה אני מאוד מאוד מודאגת לגביי רעידת האדמה העתידה כביכול שמדברים עלייה... כנראה שזה נובע מגלגולים קודמים , אך הפחד הכי גדול שלי הוא להיקבר בין הריסות... מאז ששמעתי על התצפיות אני מאוד מאוד מאוד לא רגועה ואף בהיסטריה קלה שבכל רגע נתון קורסות עליי כל ארבעת הקומות של הבניין מגורים שלי. אני יודעת שכבר לא יום ראשון , אך חשבתי שאולי תקשור יכול לעזור... כן יקרה? לא יקרה? מתי יקרה? והאם יהיה בסדר ואני סתם בהיסטריה?... המון המון תודה מראש:)

מעניין באמת

שמעתי שדיברו על זה שוב אתמול בחדשות ..... מה את אומרת רותי?

רותי 11

New member
אם אני אומר לכם

שכן או שלא זה שטויות הרי תהיה באיזשהו שלב רעידת אדמה חזקה ולשאול את ההדרכה שלי בקשר לכך אני כבר יודעת מה תהיה התשובה שלהם, ואני לא תמיד אוהבת לשמוע את התשובות האלה, כי לרוב התשובות שלהם הם כאלה שהכל תלוי בנו ובהתאם לכךיקרה מה שיקרה . לכן אני לא נכנסת לשאלות האלה.

מעניין, דווקא מהתיקשורים של קריון

למדתי שדווקא דברים אלה לא קשורים אלינו אלה לפיזיקה של של כדור הארץ (ושלכן גם ההתחממות לא קשורה אלינו, למרות שאנחנו מאשימים את עצמנו) אלא תהליך טבעי שקשור לכדור הארץ, ומה זאת אומרת: "שהרי תהיה באיזשהו שלב רעידת אדמה חזקה" אם זה תלוי בנו, אז למה זה "ברור"?

רותי 11

New member
מה שקשור לאמא אדמה

בהחלט קשור אלינו רעידות האדמה הן בעצם תהליך ניקוי ושחרור שהיא עוברת וכל הזמן נאמר בכל התקשורים שככל שתהיה מסה קריטית של אנשים ברוח ובמודעות כל התהליכים האלה יהיו קלים יותר

אז לכאורה לא אמורה להיות רעידה חזקה, כי יש

התעוררות מאוד גדולה, לא? ככה לפחות זה נראה בזמן הזה.....לא?

רותי 11

New member
לא בטוח

כי מצד אחד יש התעוררות גדולה ומצד שני יש גם הרבה בלגן נכון שהתוצאות של הדברים האלה יכולים להיות פחות הרסניים אבל...

רותי 11

New member
בגדול אמורה להיות

קפיצת קוונטית - למימד גבוה יותר שכמובן איך שהיא תתבצע תלויה שוב בנו ושוב במסה של האנשים שיעברו

רותי 11

New member
דנה יקרה

אם אני אומרל ך שיש כאלה שנמצאים היום במימד הרביעי ויש כאלה בשלישי ואנחנו ביחד ? תביני שבמימד הרביעי אי אפשר לשהות לאורך זמן זה בעצם מעין תחנת מעבר הקפיצה עצמה היא תהיה למימד החמישי

רותי 11

New member
איך אפשר? זה אישי כל אחד יכול

לדעת לגבי עצמו בלבד. זה עניין תחושתי

well being

New member
רותי מה זה עניין המימדים?

מה זה אומר שלישי ומה זה רביעי?

רותי 11

New member
מימדים זה עניין של תדרים

כל מימד הוא בעל תדר שונה ככל שהתדר הוא מהיר יותר ככה המימד גבוה יותר, וככל שהתדר איטי יותר המימד דחוס יותר, אנחנו נמצאים במימד הדחוס ביותר ובעצם אין אפשרות לחיות במימד נמוך יותר.

רותי, קראתי במקום אחר על מה שכתבת

על בני המאיה, איך ייתכן שחברה שלמה של אנשים שהקריבו קורבנות אדם היו "נאורים" או "מודעים רוחנית"? וגם כתבת שם שלא נמצא להם שריד, אבל שמעתי לאחרונה בחדשות שמצאו ילדים חנותים שככל הנראה הוקרבו כחלק מקורבן, בחדשות אמרו שהגופות מוצגות במוזאון (בגרמניה אם אני לא טועה)

רותי 11

New member
דנהבנדנה מתוקה

את מדברת על תקופות מאוחרות של שרידים שלהם כנראה הם סגדו לשמש ולחוקי הטבע, ברור שיש שרידים כי בכל זאת הם חיו תקופה מסויימת אבל כאשר הם הגיעו לרמת התפתחות מסויימת גובהה מאוד כל מי שהיה חי באותה תקופה פשוט עלה מימד

obobus

New member
הי רותי, התשובה שלך העלתה לי משהו לראש

האם ב-2012 אנחנו, חלקנו, אמורים לעלות מימד? וחלק ישארו? אם כן, מה יקרה, חלק מהאנשים פשוט יעלמו?

למעלה