רעידת אדמה

רעידת אדמה קלילה בגילרוי, CA

ומי שלא יודע, גילרוי היא בירת השום של אמריקה. בעונה אפשר להריח את הריח הנפלא והמסריח מקילומטרים. אמור להיות גם פסטיבל שום שנתי, אם אני זוכר נכון. בכל אופן, כולי תקווה שבעקבות רעידת האדמה לא תהיה בעיה גלובלית של אספקת השום. כבר ראינו מלחמות עולם פורצות בגלל דברים אדיוטים. לכו תדעו למה האיטלקים האלה מסוגלים.

pachanga SF

New member
רעידת אדמה../images/Emo70.gif

אתמול הרגשתי רעידת אדמה בבית שלנו בסביבות 10 בלילה... אני יושבת עם אחי ופתאום רעידת אדמה כל הבית זז אבל זה היה פחות מדקה, מזה נבהלתי אני נכנסתי לסרטים שכל הבית הולך להתפרק, מעניין עם בריקודי עם הרגישו את זה.... שאגב אתמול לא הלכתי לריקודי עם התבאסתי אבל היו לי מחויבות אחרות לעשות במקום זה (
האייקונים לא עובדים טוב שאני יודעת בעל פה כמה
) הרעידת אדמה היתה משהו כמו 40 דקות מאפה שאני גרה לא זוכרת איך קוראים למקום.....

ברוכה הבאה לקליפורניה!

לכל קליפורני וותיק יש כמה X-ים של רעידות אדמה על החגורה. הרצינית ביותר בזמן האחרון היתה LOMA PRIETA ב-1989. כן, זה בהחלט מפחיד. אני זוכר איך ב-1980 כל הבית רעד (וגם אנחנו).

אכן. הגענו באנית מעפילים ל-SF

אלה היו ימים אחרים, תופס עוגב. אנחנו ייבשנו את עמק הסיליקון והדברנו את הקדחת! אבל עכשיו ברצינות: אתה חושב שאת ההייטק המציאו כמה זבי חוטם מהרצליה פיתוח שישבו כל היום בזוזוברה וקישקשו בפלאפון?

אז לפי החשבון שלי...

אתה לא בארץ מגיל 12! אז איך שמעת את מהנשמקס?! או שכמו היונים של מתי כספי: הם עפות וחוזרים ועפות וחוזרים

הלואי עלי...

... שהייתי בן 12+(2002-1980). ב80´ הייתי רק לתקופה קצרה. אבל בוא נעזוב את זה, הביוגרפיה שלי לא ממש מענינת.

אגב שום

יש מסעדה בסאן פרנסיסקו, THE STINKING ROSE, שבנויה סביב שום, החל מהמתאבנים וכלה בקינוחים, כולל גלידה.

למעלה