רעידת אדמה

רעידת אדמה ../images/Emo5.gif

הרגשתם את זה ?
כל הבית שלי רעד כאן הרגשתי שעוד מעט המחשב יפול על הריצפה . חוץ מזה איך גורדי שחקים יכולים להיתמודד עם רעידות ??????? מקווה שזה לא פל-קל .

Bob טיפש

New member
ואני בכלל לא הרגשתי שהיא הייתה

הייתי בביצ'פר וגיליתי כשאמרו לצאת החוצה וזה היה ממש משעשע כי כולם פשוט הלכו הביתה והבריזו.. צריך כאלה כל יום :) כל עוד זה לא מזיק..

asaf2000

New member
"איפה היית כש...."

הייתי בחדר עם עוד אנשים, לרגע יצאתי למסדרון לעשות טלפון למישהו, בתום השיחה ניתקתי ובדיוק קיבלתי הודעה ב SMS של רוטר.נט על רעידת אדמה אז נכנסתי חזרה לחדר ושאלתי אם הרגישו משהו, אמרו לי שהרגע הרגישו רעידת אדמה, אני לא הרגשתי כלום

אסף היקר

אני מקווה שהרגשת את זה טוב מאוד כי הבית שלי ליד ירושלים רעד כולו והמחשב כמעט נפל על הריצפה . בכל מיקרה אחי היקר " הקדוש ברוך שוב פעם מראה לנו שהוא שולט ולא החברי כנסת המושחתים שרק מחפשים כסף ופירסום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פ-א-ק

פ-א-ק אני לא הרגשתי כלום ומזה רציתי להרגיש.!!!! או.ףף.ף.ף.ף. טוב חפיפ בייטח עוד איזה 50שנה תיהיה עוד אחת .. ואותה אני ירגיש אם אני לא אתאבד לפני

Bob טיפש

New member
חח כה הא מוזר.. אנחנו כנראה ביצ'פר

ממש ממש משונה :/ למרות ששאר האנשים כן הרגישו אז זה נורא מאכזב ! אבל יאלה חאפיף.. רוצה אני אעשה לך רעידת אדמה מזויפת? רק תבקשי חח

למעלה