רעות תכניסי את זה
R RomeoITALIANO3 New member 28/4/03 #3 אהבתי את התמונה. אז יש לי רקע חדש יש לי רקע חדש. לאחר שבוע שהרקע הישן החזיק מעמד. תודה בוס
Q QsomeoneQ New member 28/4/03 #8 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הרקע עם הפנים זה היה כ"כ יפה
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הרקע עם הפנים זה היה כ"כ יפה
Q QsomeoneQ New member 28/4/03 #5 לאן נעלמו הנימוסים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif "רעות, את יכולה בבקשה להכניס את זה " הוכנס ... ד"א - אתה יכול להעלות לפה את התמונה של דוק בתמונה שעשית
לאן נעלמו הנימוסים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif "רעות, את יכולה בבקשה להכניס את זה " הוכנס ... ד"א - אתה יכול להעלות לפה את התמונה של דוק בתמונה שעשית
E ESU Boscorelli New member 28/4/03 #6 אני בטוח שיש אותה כבר אבל הנה היא.. ותתקני את הפלא' שלך!!!! כבר עברו יומיים בלי הודעות עם רמיזות מיניות ממך... חחחח
אני בטוח שיש אותה כבר אבל הנה היא.. ותתקני את הפלא' שלך!!!! כבר עברו יומיים בלי הודעות עם רמיזות מיניות ממך... חחחח
ש שוטר82חזר New member 4/5/03 #9 עכשיו הבנתי על מה אתם מדברים יא ממזרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח