רעב

סיטרא

New member
רעב

הייתי אוכל עכשיו פיתה עם חזה עוף, לבבות, טחולים, כבד, בצל מטוגן עם חצילים וכרוב. וטחינה מלמעלה ואפילו קטשופ. אבל אסתפק בכמה בורקסים שיעבירו לי את שעות אחר הצהריים הרעבות האלה. גם עץ חרובים מצאתי פה בחוץ, אבל פריו נוטף עשן אגזוזים מהכביש המהיר שמוביל לבית-לחם. העבודה הזאת מעצבנת, סעמק, עוד שלוש שעות פה ואין לי כוח בשיט. לפחות אינטרנט מהיר יש בשפע, טלוויזיה מרובת ערוצים ומכונת פחיות לכל המרבה במחיר. מנהלים יקרים: אל דאגה, עוד חודש וחצי אני חוזר ללימודים ולא אפתח יותר הודעות חסרות תוחלת חיים, זמן שאול ומשקל סגולי. להתראות בפעם הבאה, אם בכלל תהיה כזו, ותהיה. וואו, בחיי שאני מתוחכם. סיטרא

רעבה

והשעה חמש נראית רחוקה מתמיד. ומה יש בבית? כלום! טוב, בהפסקה נעשן עוד סיגריה. ואתה חביבי, תעבוד, תעבוד.

BatHell

New member
רעבה

אני בת שירות, נו. (על זה נאמר- `אין לי תירוצים, יש לי סיבות`).

אבזץ

New member
נכון... אם אין לחם תאכל עכבר

מה, בשואה לא אכלו חתולים? שכח מכל מה שידעת עד היום - תאכל עכבר (אגב, הסדר הפוך. אבל מי בכלל זוכר את הגמרא...)

רוולי 21

New member
על זה לא שמעתי

בקיצור זה היה מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

admor

New member
אני כבר לא

הייתי רעב אבל אכלתי: בגט שנעשה בו במקום, פריך וחמים. מרוח בחומוס וחריף, שניצל עוף מעל והרבה הרבה ציפס עם מלח. עכשו אני לא רעב.

אה, אני יודע איפה אכלת

הייתי אוכל אצלו כמעט כל צהריים כשהייתי עובד בהוט. אחד האנשים שהכי משקיעים בהכנת הבגאט

למעלה