קראת לי תימני? יש לי את חפירה וכובע קאובוי, הולך?
ד דידי 9 New member 9/6/14 #100 מה זה את חפירה? אתה מביא איתך את אופסי? אופסי סתם סתם סתם! לא קאובוי....................תבוא עם עלה במקומות מוצנעים.
מה זה את חפירה? אתה מביא איתך את אופסי? אופסי סתם סתם סתם! לא קאובוי....................תבוא עם עלה במקומות מוצנעים.
O oops did it again New member 9/6/14 #109 אולי זה אצל אריק http://www.youtube.com/watch?v=3lsrsj6aF6A
ד דידי 9 New member 10/6/14 #127 הדבר הכי בולט בך זו הצניעות....... אלק עלה של בננה...חשבתי שתגיד..... עץ!
ד דידי 9 New member 10/6/14 #134 אתה מאשר, מכחיש או שאין תגובה? *תסגור את תיבת המסרים שלך שלא תקרוס לדעתי*
O oops did it again New member 9/6/14 #31 הו שלום שלום. בטוח פחות ממך. נו מצאת את הנקודה כבר או שחמקה ממך?
ס סוקרטס פה New member 9/6/14 #52 האמת ש... יש עכשיו איזה מתוקונת, ילדה טובה כזו שאוהבת את העולם שאני מצייר לה ונהנת להמשך אחריו בתמימות אז בקרוב יהיה שם אקשן רך נעים ואנרגטי ננסה לבדוק אם אני מוצא שער בראש שלי לG שלה
האמת ש... יש עכשיו איזה מתוקונת, ילדה טובה כזו שאוהבת את העולם שאני מצייר לה ונהנת להמשך אחריו בתמימות אז בקרוב יהיה שם אקשן רך נעים ואנרגטי ננסה לבדוק אם אני מוצא שער בראש שלי לG שלה