רסקיו

הילית111

New member
רסקיו

ערב טוב אחרי הלידה של בכורי נעזרתי הרבה ברסקיו הטיפות מאוד עזרו לי עם כל הכאוס של אחרי הלידה והעיפות ומה לא. בכל אופן אני בהריון שני עכשו ורוצה להשתמש בחומר הזה רסקיו שהוא טבעי גם בתקופה זו מישהי יודעת האם זה מותר בהריון ?. אני לא ממש בלחץ אבל די חוששת מהריון אפילו שבני בן 4 . מעבר לזה ראיתי בסופר פארם ממש סטנד שלם של החברה המותג הזה רסקיו שממש יש שם הרבה בקבוקונים וכל אחד מיועד למטרה אחרת למשל לטיפול בתשישות או לטיפול בחוסר ביטחון וכו' השאלה היא האם אכן כל בקבוק מטפל נקודתית בבעיות כאלו נשמע לי די מוזר טיפות לטיפול בחוסר ביטחון למשל. את הרסקיו הרגיל אני משתמשת בו לעיתים כאמור והוא עוזר לי .אבל זה די קורץ לי למשל הבקבוקון שמסיע במצבי עיפות ותשישות זה בול מה שיהיה לי כמובן אחרי הלידה ובשנה הראשונה לפחות אשמח אם מישהי ממליצה. האם הבקבוקון הזה יכול לסייע לי עם העיפות המחרידה שתהיה לי בחצי שנה ראשונה עם התי נוק החדש. תודה ושבוע טוב

רסקיו

מדובר ברסקיו רמדי= פרחי בך. פרחי בך אינם הומיאופתיה. איני יכולה להמליץ עליהם מכיוון שאין לי נסיון בתחום זה. אני מכירה נשים שהשתמשו ברסקיו בהריון, להרגעה (בכל מני מקרי חרדה) ולא חוו שינוי . לעומת זאת שהשתמשו בהומיאופתיה קלאסית המותאמת להם על פי תשאול מדוקדק והתאמה למאפיינים הספצפים שתארו נעזרו מאוד. בהומיאופתיה קלאסית לעומת פרחי הבאך כ 3000 פורמולות. בפרחי בך מדברים על שש עשרה סוגים. הדיוק שבהתאמה ההומיאופתית מאפשר שיפור משמעותי ושינוי לטווח ארוך. אני חושבת שלחוויה כמו שאת מתארת "כאוס" שאחרי לידה ועייפות מחרידה ממנה את חוששת שווה לתת מקום והתייחסות יותר מעמיקה בטיפול מאשר לקיחת "מרגיע" ,כביכול, שנמכר להמונים. את מתארת חוויה מאוד סוביקטבית ויחודית והדרך להתמודד עמה יכולה להיות אחרת כאשר יטופלו הגורמים הפנימיים לסיבה לתחושות הללו . ההומיאופת מברר עם האישה את הסיבות לתחושות והן את התופעות המתוארות עצמן ומקבל תמונת מצב המאפשרת התאמה מדוייקת של פורמולה ספצייפית להן. חוויה של אחרי לידה יכולה להיות ממלאת, מעוררת ומחייה כך שגם הנתונים הסוביקטבית של התעורריות רבות וטיפול בתינוק לא יהיו כה מתישים. אני ממליצה לך לבחון את הדברים לעומק. טיפול הומיאופתי בזמן ההריון עוזר לקדם את ההריון לקראת לידה טובה , להגיע אליה עם כוחות ותמיכה של הומיאופת מלווה יכולה להיות גם בלידה וגם לאחריה לעזור להתאוששות מהירה. באיזה שלב את בהריון? האם חווית לידה קשה? נועה

הילית111

New member
תודה על התשובה המפורטת

תראי אני רק בשבוע שישי אבל אני זוכרת היטב את השנה הראשונה עם בני הבכור היה סיוט ממש סיוט דוקא ההריון והלידה עצמה עברו טוב מאוד אפילו אז לכן אני קצת בכוננות ספיגה אם אפשר לקרוא לזה כך ...

ממליצה מאד על טיפול הומאופתי בהריון

מניסיוני זה עושה טוב להריון, ללידה ולתינוק. בהריון עולות בעיות שהודחקו במשך שנים רבות וזו הזדמנות פז לטפל בהן. הגוף בחוכמתו מאותת לך שזה הזמן לטפל בדברים,רגע לפני שאת נותנת חיים. כדאי להקשיב לאיתותים הללו ואז כפי שכתבתי הרווח הוא משולש-ההריון נעים, הלידה טבעית והתינוק יותר בריא ונינוח. כל טוב עירית

הילית,

מנסיוני האישי והטיפולי.. כל ילד הוא אחר.. אומרים שכל אצבע היא אחרת .. חבל לנסות לחשוב מה לא רוצים שיקרה (פחדים) ועדיף להתמקד באיך כן רוצים . אם העניין הוא תינוק לא שקט , אז גם פה צריך לברר לעומק למה..ולהתייחס לתופעות שלו (גזים, חוסר שקט, סוג הבכי, סוג היציאות, אופי , איכות הנקה)ומתאימים פורמולה וזה עובד יפה על תינוקות . אגב, לרב בשלב הזה בעיקר כשיש הנקה האם והתינוק זקוקים לאותה פורמולה. ההשפעה של הרגשתה של האם בהריון, ובלידה ולאחר הלידה משפיעה בצורה משמעותית על התנהגות התינוק והתפתחותו ברחם. היום גם המחקר המדעי מראה זאת: דיכאון או חרדה של האם בהריון משפיע על הסביבה הרחמית ועשוי לפגוע בהתפתחות התינוק. ברור שהחלב שמועבר נושא איתו את המטען של האם הרגשי, ההזנתי והחיסוני. מאוד חשוב להבין את זה בכדי לדעת להתכונן ולהתמודד, הריון נינוח, והרגשת האם אחרי הלידה חשובים מאודו ואם לא לטפל דרך הומיאופתיה קלאסית, זה משתלם בהווה ובעתיד נועה

הילית שלום

אולי בגלל שאת "בכוננות ספיגה" כן כדאי לך לפנות לאפיק של הטיפול ההומאופתי. לפי מה שאת תיארת, עושה רושם שהיה איזשהו גורם מצית, שהעצים אצלך את נושא העייפות. אני מודע לכך שבשנה הראשונה לחיי התינוק האם לא ישנה הרבה, אבל זה לא אמור להוביל אותה למצב של תשישות. ממליץ לך בחום לפנות לטיפול הומאופתי שיכול לעשות את ההבדל האמיתי, וללא כל צורך בכוננות ספיגה
בהצלחה ומזל טוב אבישי

למעלה