רסקיו לחתולים

ליאת39

New member
רסקיו לחתולים

האם מסוכן? ולגבי עשבים... שמעתי שבעשבים (שקונים בחנויות חיות) ישנו חומר ממסטל ~ האם זה ממכר? האם זה מסוכן? האם לא מסוכן?

למהלתת להם רסקיו?

אני לא מכיר מתן לחתולים - אני יודע שנותנים לכלבים. לא ידוע לי המינון, ונשמע קצת מפחיד לתת דברים כאלה, אפילו שזה "טבעי" (גם ציאניד זה טבעי) לגבי העשבים - אפשר פשוט לא לתת אותם. אני לא לגמרי מבין את הטרנד החדש הזה. אכילת עשבים היא לא דבר מומלץ לחתולים.

ליאת39

New member
תודה על התשובות ..פשוט...

אני זוכרת שכשהחתולה שלי היתה מיוחמת... ממש לפני העיקור, המליצו לי (חברות) לתת לה רסקיו תשירגע. כמובן שהלכתי עם תחושות הבטן ודבר ראשון קבעתי תור לעיקור ולא נתתי רסקיו. לגבי העשבים, הרבה פעמים החתול שלי, מצליח לצאת מהבית ודבר ראשון שהוא הולך אליו זה לעשבים הירוקים כדי לאכול... עכשיו העשבים יבשו ולכן אני שואלת... אם אכילת עשבים אינה מומלצת, אז למה הם מחפשים עשבים?

חייבת להזדהות עם הדוקטור.

גם אני מאמינה קטנה ברפואה צמחית-אלטרנטיבית לחתולים. אני זוכרת שכשבקהאם היתה גורה
התנפלו עליי על המהירות, בה הסכמתי לתת לה גריפולין לטיפול בפטרת קשה שהיתה לה. ואני הסברתי שבבית עם כל כך הרבה חתולים - אין משחקים ולא עושים ניסיונות. הגריפולין הוכיח את עצמו, והיום שנתיים אחרי היא גדלה להיות חתולה מפוארת. לא אוהבת את הבריחה הזו לרפואת העשבים, וכתבתי את דעתי בעניין יותר מפעם אחת. הרפואה האלטרנטיבית, בעיניי, עוד לא הוכיחה את עצמה כמו הרפואה הקונוונציונאלית, על כל חסרונותיה. ובכלל, צריך לשים לב שיש גם ברפואה הטבעית מיני תכשירים הרעילים לחתולים. צריך, למשל, להיזהר ממרכיב "שמן עץ התה", שהוא רעיל לחתולים למרות היותו טבעי לחלוטין.

shalgona

New member
בד"כ אחרי

שהם אוכלים עשבים הם מקיאים ויש חתולים שאוכלים עשבים בכוונה כדי להקיא כדורי פרווה ולכן זה לא מומלץ, הוטרינר שלי אמר לי שהם אוכלים עשבים כי יש להם חוסרים בגוף וזה קורה שלא מביאים לחתול אוכל איכותי..

oggi2

New member
בטח התכוונת לאולי ולא היה לך נעים

לציין פה בגלוי שהוא משתמש בתרופות. אז ככה, הכלב שלי מקבל רסקיו אבל זה רק בצמוד להוראות המאלף. תחשבי שאם הארבע טיפות שהכלב ששוקל יותר מעשרים קילו מצליחות להרגיע אותו ומדובר פה בכלב עם שריטה רצינית (ואין צורך דר אבן-חן לחזק את דברי באשר לעומק השריטה, לא של הכלב ולא של הבעלים..) מה זה יכול לעשות לחתולה. בקיצור, כמו שנאמר לגבי הרסקיו ולגבי דברים "טבעיים" בלבד, לא להשתמש על דעת עצמך, אלא בעצת מטפל מוסמך.

למה ככה?

אני לא משמיץ על דפי הפורום... ומצטער על אתמול - היה באמת מקרה חרום - חתול שהקיא הקאות דמיות כמו מטורף. לשמחתנו היום השתחרר הביתה שמח וטוב לב מקוה לסיבוב שני - אולי במונדיאל (ברזיל קרואטיה...)

oggi2

New member
לא נורא, העיקר שהוא התלוצץ עם רופאי

רופאיו וחתולי המרפאה.

Twinsen2005

New member
חבר'ה...

אני קצת מתקשה לעקוב אחרי העניין... מישהו יכול להסביר לי בכל זאת מדוע אכילת הצמחים אינה מומלצת? אני יודע להגיד בעצמי שסירוק החתול על בסיס יומי זה הדבר הכי בריא, ככה הוא לא בולע שיערות של עצמו.. מצד שני אני תוהה האם ברחוב למשל או בכלל בתבע אכילת הצמחים שנעשת מיוזמת החתול וברצונו באמת אינה בריאה? הרי שזה מעודד את ההקאה ומונע מהשיער להגיע למערכת העיכול ה-"יציאתית" לא? אם אפשר פירוט אני אשמח...

sigidov

New member
לגבי רסקיו ופרחי באך

החתולים שלי אובחנו בפרחי באך על ידי מישהי שעוסקת באיבחון בעלי חיים (למרות שהיא למדה גם אבחון בני אדם), ולפי תוצאות האיבחון היא הכינה לכל אחד מהם בקבוקון עם תמציות מתאימות. טיפלתי בהם בתמציות האלו, ואני יכולה להעיד שהן עשו פלאים ושיפרו את מצב החתולים תוך זמן (יחסית) קצר. כל אחד מאיתנו יכול להאמין במה שהוא רוצה, אצל החתולים שלי (ושל עוד כמה שאני מכירה), זה פשוט עשה את העבודה. אני בין אלו שמעדיפים לטפל בצורה טבעית (איפה שניתן) בעצמי ובבעלי החיים שתחת אחריותי, ופרחי באך הם פתרון מצוין. חוץ מזה, אחד מהחתולים טופל בדיקור סיני, שגם הוא מאד עזר למצבו. יש לי רסקיו בבית, שאותה מאבחנת נתנה לי, וצריך לתת ממנו 4 טיפות לחתול. האם יש קשר בין משקל בעל החיים לבין כמות הטיפות? אין לי מושג, זו ההנחיה שקיבלתי.

למעלה