רספרים/דיספטיל

LullaBelle

New member
רספרים/דיספטיל

חבר'ה, יש מישהו שלוקח את האנטיביוטיקה הזאת ונתקל בקשיים להשיג? בבית המרקחת שלי (באר שבע, מכבי, סניף קרית הממשלה) נאמר לי שכבר זמן-מה יש בעיה ואין רספרים/דיספטיל או תחליף גנרי. כלומר, ממש, אין בחברה. מוכר? אני בעיקרון על ציפרו 750 פעמיים ביום ורספרים פורטה פעמיים ביום; יש לי רספרים לעוד איזה שבוע וחצי-שבועיים, אבל אחרי זה זהו. מקווה שהם יביאו מאיפשהו כי השילוב הזה עושה לי טוב אפילו יותר מאשר ציפרו+זטו.

sporTV

New member
נתקלתי בבעייה הזו

נגמר לקופ"ח כללית גם הרספרים....כנראה שכבר לא מביאים. מקווה שנמצא מזור.

גם אני לוקחת אותו

וגם אני גיליתי לארוחה אחרי שנים רבות שלא נגעתי ברספרים שהוא עושה לי ממש טוב הרבה יורת טוב מציפרו. אבל לא זכור לא שהיתה בעיה להשיג נראה עכשיו הזמנתי אספקה חדשה (מההורים כמובן...)

A n t o n

New member
מה זה יותר טוב מציפרו?

זה אנטיביוטיקות מסוגים שונים לגמרי! נתחיל מזה שקודם כל הולכים לפי הרגישות, ובנוסף לזה רספרים היא קצת דומה לזטו, נותנים אותה לא כדי לטפל בפסאודמונס אלא נגד דלקת של הסימפונות!!!

איזה סנפונות?

נותנים אותו כי הוכח שגם אטיביוטיקות שאינן ספציפיות לפסאודומונאס משפיעות לטובה. (רק הציפרו הוא ספציפי נדמה לי - ורדית?) ויש רופאים שנוהגים לתת לחולים אנטיביוטיקה כל הזמן. לפעמים צריך פשוט לנסות לא תמיד זה הולך ממש על פי הרגישויות מה גם שהח'ברה לא ממש רגשנים כבר...

chakiv

New member
טוב שאתם מודיעים בפורום

פעם ראשונה שאני שומעת על זה. האם מדובר גם בסירופ וגם בטבליות?? אשמח אם תמסרו לי טלפון של אחד מבתי המרקחת שלכם כדי שאוכל להתחיל לברר מה קורה עם זה. ורדית

אני מנסה להשיג את זה כבר כמה שבועות

אין בשום מקום!!! אם ידוע לך על מקום במרכז אשמח לדעת..גם אני עם השילוב הזה וממש מוצלח.

chakiv

New member
נאמר לי שכרגע יש מחסור זמני ולא הופסק

הייצור. אעדכן בהמשך השבוע. שבוע טוב ורדית

קיבלתי "זינט" חדש - סרוקסים

Ceroxim של חברת כצט אף פעם לא נתנו לי כזה "זינט" תמיד זה מלחיץ.... כדור תכלת גדול במיוחד מישהו נתקל כבר בזה?

chakiv

New member
מחסור בתרופות דיספטיל/רספרים

זהו נוסח ההודעה שנשלחה לרופאים של מרפאות ה- CF בארץ: "נכון לעכשיו ישנו מחסור של התרופות Resprim/Diseptyl (co-trimoxazole). המחסור הוא של הטבליות ולא של התרחיפים. המחסור נובע כתוצאה מהפסקת אספקה של חומר גלם לחברות טבע ורקח, ולא כתוצאה מהפסקת הייצור. י דיספטיל, המיוצר ע"י חברת רקח, יחזור למדפים בשבוע-שבועיים הקרובים - קיים רק בצורת תרחיף וטבליות פורטה, ולכן להתעקש עם הרוקח לגבי הזמנה של המוצר.י רספרים טבליות, המיוצר ע"י טבע, יחזור למדף כנראה סביב חודש אוגוסט. רספרים תרחיף קיים במלאי לתקופה של עד 4 חודשים, לפי החברה." אם אתם נתקלים שוב בבעיות, אנא ידעו אותי. ורדית

למעלה