רספקט

Lior51

New member
רספקט

אנשים מה עם קצת רספקט לתוכניות הכי טובות (הכי טובות בשבילי, אני לא רוצה לפגוע באף אחד/אחת): חברים תיקים באפלה תוכניות שכבר מחזיקות 9 ו- 8 עונות!!!!!!!!

Lizz

New member
אני די מחבבת...

את אקס פיילס. למעשה, את קרייצ´ק. פוצ´ון שכזה. אחד הדמויות האהובות עליי. אני גם רואה חברים, אבל לא הייתי אומרת שזו אחת מהתכניות האהובות עליי ביקום. היא חביבה... אבל אני לא קוראת פנפיק של חברים. לא הרבה בכל אופן ;)

אלא מה?

סדרות לא נוטות להשתבח עם הזמן. בדרך כלל, מתרחש ההיפך: הן נרקבות, כמו קוסאות שימורים שמחזיקים אותן בארון יותר מדי זמן כי תאריך התפוגה הוא לעוד שנתיים. בדרך כלל, סדרה, גם אם הייתה שנונה וחדשנית בתחילת דרכה, מתחילה להתפוגג, במחינה יצירתית, עד העונה השלישית שלה, וזה עוד במקרה הטוב. האקס פיילס היא דוגמא מצויינת לזה, יותר מדי קונספירציות חייזריות. נמאס כבר! "חברים"? לפח ומיד! "זינה" - ידרה פלאים בעונתה השלישית, התקמבקה ברביעית וצנחה למעמקים בחמישית. "באפי" מתחילה את תהליך ההתפוררות שלה בשישית. "אי אר" - מה זה? מה? זה עוד משודר? יש שם עלילה? ואלו רק דוגמאות בודדות. סוזן

~*~gaL

New member
אויש, אלו כאלו שטויות

העונה השביעית של אי. אר. הייתה מצויינת. ו"זה עוד משודר"? את לא חושבת שאת "קצת" מגזימה? בטח שזה עוד משודר! ועוד לא רק זה, היא הדרמה הכי נצפית באמריקה! ועלילה? אין עלילה? ממתי אין שם עלילה? אם לא הייתה עלילה כזאת טובה לא היו צופים בזה ולא היה כזה רייטינג. "עד העונה השלישית שלה, וזה עוד במקרה הטוב"? ב-ו-ל-ש-י-ט-! אם כל הסדרות היו מחזיקות שלוש עונות, לא היה דבר כזה שנקרא טלוויזיה טובה. ואי. אר.? חברים? זינה? זאת טלוויזיה טובה. סדרה שעוברת שישה עונות היא כבר אוטומטית טובה. לא משנה מה העתיד מצפה לה. ואי. אר. - הייתה ותמיד תשאר ציון דרך לטלוויזיה האמריקנית. ואני לא מגזימה. סליחה על העצבים, אני מגוננת יותר מדי בכל מה שקשור באי. אר....

זה שצופים בה

זה לא אומר שהיא טובה. הרי שנחם הסיטקום הכי נצפית בארה"ב היתה home imprevement, ומה, זה אומר שהיא היתה איכותית? hell no! על המכנה המשותף הנמוך ביותר שמעת? סוזן

~*~gaL

New member
שישה/שש זכר/נקבה

(מתקנת את עצמי - *שישה* עונות.. רר) טוב, אני אקבל את העניין של כמות צופים.. אחרי הכל, פה אוהבים לגעת באושר ובובה פראית, שזה אולי הדבר הכי נמוך שאפשר לרדת אליו (אפילו שהקהל פה שונה מהקהל בארה"ב, ויש גם את החלוקה של צעירים/מבוגרים, נעזוב את זה..).. מספר המועמדויות לאמי הכי גבוה לדרמה זה מספיק טוב? וזה שבעונה השביעית שלה היו 7 מועמדויות, זה נהדר מבחינתי. ובואי נגיד, שהעונה השמינית שלה לא תהיה טובה (מה שלא נכון.. באמת לא נכון), או התשיעית, היא עדיין החזיקה מעמד 7 עונות מדהימות ומרתקות. ולכן לא משנה העתיד, היא עברה את הגבול (אצלי לפחות) שקובע שהיא סדרה טובה. היא עברה את הגבול הזה - בין אם זה לזכות ב-7 מועמדיות לאמי בשנה השביעית לשידורה או בין אם זה להיות הדרמה הכי נצפית ולזכות בפיפול´ז צ´ויס אוורדס בפעם התשיעית ברציפות (תשיעית זו הייתה?.. מרוב זכיות אני מבולבלת כבר).

לא!

מועמדויות לאמי לא אומרות כלום. האקדמיה היא גוף מאובן שומרני שמחלק פרסים מסיבות שלא קשורות לאמנות כלל וכלל. להיפך, מבחינתי, סדרה שהאמי מתעלם ממנה חייבת להיות משהו שאני לפחות אנסה לצפות בו. פיפלס צ´ויס אוורדס זה בדיוק מה שדיברתי עליו - בחירת הקהל. כלומר, המכנה המשותף הנמוך ביותר. סוזן

~*~gaL

New member
אני יודעת

בגלל זה שמתי אותו בחלק השני של "ובין אם".. (את הפיפול´ז צ´ויס). אז, אם אלו סדרות נוראיות לדעתך, אילו טובות? לחיי האהבה? קפה טלעד? שוקו טלעד? המגנט?.. כי לי פשוט קשה לחשוב על סדרה שיותר טובה מאי. אר.... פשוט קשה לי.

טובות?

בכלל? הסדרה הטובה אי פעם היא בבילון 5. עוד סדרות שעשו לי נחת: הרקולס באפי (לפחות בחלקה) קוונטום ליפ מקגייוור אנדרומדה moonlighting thirtysomething

shimi1234

New member
בהמשך לבבילון 5

מי שרוצה לראות סדרה שהיתה לה פתיחה כמה חלקים מובנים ששומרים על מוטיבים ברורים וסיום שסוגר את הגולל על כל העלילה(כמו סימפוניה קלאסית משובחת) צריך לראות את בבילון 5 מפרק הפתיחה ועד הסיום.

gingit1

New member
אי.אר

אני איתך גל, באמת הסידרה הטובה ביותר בכל הזמנים, אפילו שהספידו אותה כשג´ורג´ קלוני עזב, אישית הייתי מעדיפה שיישאר, אבל מחליפו לא פחות חתיך, אבל באמת מגיעה לסידרה הזאת כל התשבוחות. מתי היא חוזרת למסך?

A.L (boy)

New member
יש משהו בדברייך, אבל...../images/Emo62.gif

האקס פיילס לא "נרקבה", אולי קצת נמתחה אבל בוודאי ובוודאי שלא נחלשה יתר על המידה. דווקא העונה האחרונה, בה דיוויד דוקבני שיחק בחלק מהפרקים, הייתה מוצלחת מאוד לדעתי (כשסקאלי נראתה בה טוב מאי פעם), החטיפה של מולדר והחיפושים המותחים אחריו, הקרבות הסמויים בין אייג´נט דוגאט למולדר בחזרתו, הלידה של סקאלי, והנשיקה... אוי הנשיקה... (בין הכוכבנים הראשיים!!! למי שפיספס). כמובן שבתחילת דרכה הפציעה הסידרה כמוצר מרענן, מקורי וחדשני, כשכמעט ולא נגעו בנושאים עליהם היא מדברת. כיום, לאחר עונות רבות, הנושא כבר נשחק מכל הכיוונים, אך עדיין, תיקים באפלה, לא סבלה מעונות חלשות, אלא מהתחלפותו של טראנד. כמעט, כי תיקי האקס, אלו הם שמשאירים אותו עדיין על הפרק, אך כשהיא תיעלם, יעבור זמן רב עד שנשמע על קונספירציות חייזרים למיניהן. ועל זה - אני לא מוכן לוותר. לא אני, ולא המעריצים המושבעים של סידרת הפולחן הזאת.

Lizz

New member
existence

הפרק האחרון בעונה 8 של אקס פיילס דווקא נחשב ללא מי יודע מה. בלי קשר לעונה בכללותה, היו שם דברים שגרמו להמון אנשים לחשוב שבכלל שלושת הבנים היו clones , קרייצ´ק, מאלדר וסקינר. הנשיקה נראתה לי ולחבריי באופן אישי מזוייפת עד כדי כאב (אבל האמת, אנחנו מאוד לא שיפרים). ודרך אגב, לא בדיוק ספוילר, אבל קרטר אמר שהעונה הזו, 9, תהיה האחרונה. מצטערת.

למעלה