רסלמניה - השמועה האחרונה!! (ספוילר)

אילן די

New member
רסלמניה - השמועה האחרונה!! (ספוילר)

השמועה הזו מתרוצצת ברשת בהרבה מאד מקומות מכדי להיות סתם שמועה. מה שאומרים הוא שסטפני ו- HHH ביימו את הריב ביניהם כדי להתנקם ביחס של ג´ריקו לסטפני בעבר (וזה גם מסביר למה סטפני מתעללת בג´ריקו עכשיו). ברסלמניה - סטף תבגוד בג´ריקו ותעזור ל- HHH שיזכה בחגורת האליפות ויהפוך להיל. העניין הזה לא היה מתוכנן, אלא טוויסט שהכניסו הקריאטיב טים בגלל שהסקרים והרייטינג מוכיחים שה- NWO אינם מסוגלים למלא תפקיד היל ראשי וצריך מישהו אחר שיעשה את העבודה. האנטר היה אחד ההילים המוצלחים בתולדות ה- WWF (אם לא המוצלח שבהם) וזה רק טבעי בשבילו לחזור לנקודה ההיא כדי להתמודד בפייס ראשי כמו רוק או אוסטין.

t-man

New member
גם לדעתי זה מה שיקרה...

אני אישית הייתי מעוניין ליראות את טריפל איץ´ זוכה בתואר וליראות אותו חוזר להיות הייל-אבל השאלה שלי היא אם טריפל איץ´ הופך להיות הייל ברסלמניה אז זה עושה את ג´ריקו...פייס?! אם זה יקרה זה ידפוק את הסטטוס של ג´ירקו כי הצופים מתחילים להאמין לדמות שלו כהייל ולהחזיר אותו כל כך מהיר לפייס זאת טעות גדולה

אילן די

New member
יותר גרוע

משג´ריקו נהיה פייס (אם בכלל) - זה זורק אותו למעמקיי המיד קארד או אפילו לחופשה לא מוגבלת.

raw is eyal

New member
אילן

זה מוזר שמה שרשמת רשמתי אתמול בערב בפורום של גרי באחת מהתחזיות שלי בקשר לרסלמניה אני מאמין שזה אחד הדברים שיקרו מי שמעוניין לקרוא את התחזית שלי בקשר לדבל מיין איבנט לרסלמניה שיכנס לפורום הרשמי של הדבליו דבליו אף בישראל

אילן די

New member
לא יוצא לי להיכנס לשם

ולכן לא ראיתי את הפרסום שלך. המידע שלי מגיע מאתרים אחרים ברשת www.3wrestling.com ועוד. אולי תשים את התחזית שלך כאן ?

raw is eyal

New member
התחזית שלי לרסלמניה

כפי שפורסם באתר הרשמי של הדבליו דבליו אף הישראל תאוריה מספר אחד לדעתי לרסלמניה צריך ליהיות סיום טוב בניגוד לשנתיים האחרונות ולכן אני חושב שבקרב על התואר יכולים לקרות שני דברים דבר ראשון ג´ריקו ישמור על התואר עם רמאות מסטפני ובכך טריפל אייץ´ ידפק שני ארועים ברצף או שהתאוריה השניה שלי שאני מאמין בה יותר היא שכל מה שקורה עכשיו בין המשולש של ג´ריקו סטפני והאנטר זאת הצגה וסטפי והאנטר הולכים לדפוק את ג´ריקו ובכך האנטר יחזור ליהיות היל עם אחד משני הדברים יקרה לדעתי זה אומר שרוק יקח את המיין איבנט אין לי הסברים לזה אבל אחד מהדבל מיין איבנט חייב להסתיים בטוב זאת הדעה שלי התאוריה החלופית שלי היא האנטר ינצח את הקרב למרות כל העזרות הקטנות של סטף ובקרב של רוק מול הוגן הוגן ינצח עם איזה לו בלוו אני מקווה לתגובות

אילן די

New member
זה לא ממש הימור, אייל

זה לא ממש הימור כשאתה אומר "או שג´ריקו ינצח ברמאות או ש- HHH ינצח ברמאות או ש- HHH ינצח ביושר"... אלה 99% מהאפשרויות (נשאר אחוזון קטנטן שג´ריקו יינצח ביושר...בטוח)... אתה אומר שהרוק ינצח את הוגאן. זה כן הימור כיוון שקשה מאד לדעת מה יקרה בקרב הזה. אני דווקא חושב שהפיוד בין הרוק להוגאן יימשך מעבר לרסלמניה הזאת כך שמי שינצח בה זה הוגאן.

raw is eyal

New member
לאילן

דבר ראשון אני לא אמרתי ההימור שלי לרסלמניה אמרתי התחזיות שלי לרסלמניה וההימור פה עם תשים לב הוא כזה במילים פשוטות עם המנצח בקרב של ג´ריקו האנטר יהיה בסיומו של הקרב היל זאת אומרת שרוק ינצח את המיין איבנט ועם המנצח יהיה פייס אז הוגן לוקח את המיין איבנט

במצבים אחרים

במצבים אחרים ובזמנים אחרים אם לדוגמא הקרב הזה היה נערך בסמקדאון ולא בתור מיין איבנט מה שלא יקרה. אז כבר היית מהמר שאחד מהם (לרוב הסיכוים ג´ריקו) ישכב על הרצפה ויתן לשני לנצח. ד"T הwcw אהבו לעשות את זה.

למעלה