רסיטל חיצוני

KAB123

New member
רסיטל חיצוני

אני אקפוץ משמחה אם מישהו שעשה יוכל להסביר לי על הבחינה עצמה ולענות על כמה שאלות. ואלו הן: כמה קטעים מנגנים? את כל השמונה? כמה מהם עם הרכב מלווה? על כמה צריך לעבוד עם ההרכב? איפה אלוהים היה בשואה? איך ילדים באים לעולם? תודה רבה.

soungalo

New member
תשובותי

היי עשיתי רסיטל לפני שנתיים, זה מה שהיה בבחינה שלי... -כמה קטעים מנגנים? את כל השמונה? ממש לא... נדמה לי שניגנתי שלושה. -כמה מהם עם הרכב מלווה? בעיקרון רוב הקטעים שלך צריכים להיות עם הרכב (בייחוד היות ואתה מתופף). אני ניגנתי שניים עם הרכב ואחד סולו. -על כמה צריך לעבוד עם ההרכב? המממ... כמספר הקטעים שאתה רוצה שיהיו מוכנים...? -איפה אלוהים היה בשואה? חופשה בהירושימה. -איך ילדים באים לעולם? אבא דופק ת'חסידה. עוד שני דברים שכדאי להוסיף : 1. הבנתי שמאז הבחינה שלי השתנו די הרבה דברים, כדאי לך לבדוק בדיוק מה קורה. 2. תלמד בעל פה את המודוסים, אותי שאלו על זה...

KAB123

New member
מודו... מה?

אני צריך לדעת תיאוריה?! אבל אני מתופף, למען השם!

תופיסט1

New member
חצי כסף

תרשי לי לאמר לך שסאונד מנצח מותגים. כל שצריך זה לשמוע. היום בחצי כסף אפשר לקבל דברים טובים ואיכותיים יותר מה"שמות" הגדולים כמו DW PEARL YAMAHA

DRUMMERIT15

New member
../images/Emo45.gif צודק ב100%

סאונד מנצח מותגים..! אבל רוב המותגים, הם שמות גדולים בגלל הסאונד, או האיכות. אל תבין לא נכון, אני לא מזלזלת בך בבוזין או בכל הנוגע למוצרים שלו. בהצלחה.

WinterZ

New member
היום אין כזה דבר מותגים בתופים

לפחות בחו"ל ל-80 אחוז לפחות מהחבר'ה יש סט "קאסטום" של חברות כמו אפיראק, צ'ופ שופ, SJC, OCDP ועוד חבר'ה אחרים.

GhostDrummer

New member
מודוסים.

סולמות עתיקי יומין שהיוו הסולמות המרכזיים לפני הסולמות המז'וריים והמינוריים. המודוסים במצבם היסודי בנוים מצלילים טבעיים בלבד (לא דיאזים ולא במולים). ישנם 7 מודוסים שקוראים להם: דורי, יוני, לוקרי, לידי, מיקסולידי, אאולי ופריגי. כיום הסולמות המינוריים והמז'וריים בנוים משני טטרקורדים שהם כביכול מהווים חלק ממודוסים לפי הדירוג הטונאלי. כן, אתה צריך לדעת תאוריה, אבל לא שואלים אותך סתם, שואלים אותך ביחס לניתוח יצירה שכתבת. או שזה רק ברסיטל קלאסי?

KAB123

New member
ואם נושא העבודה העיונית שלי

הוא בניית מתח באחת היצירות? זה אומר שאני אצטרך לדעת אילו צלילים בונים מתח וכיוב"ז?

GhostDrummer

New member
אין כזה דבר נושא.

אתה צריך לפרט את כל מה שקורה ביצירה. למה הוא השתמש באקורדים כאלו וכאלו, מה זה מסמל, וכו'.

skelor

New member
יבואו אלייך בשאלות כמו:

לה דורי - ? 2-5 של רה מינור - ? צלילי מתח וכד'.. לא כיף..

KAB123

New member
תודה רבה על האינפורמטיביות.

זו תכונה שמאוד מושכת אותי בגבר [השעה מאוחרת וההומור תת-רמה. לא חשוב]. אה, ועוד משהו ששכחתי לשאול - מי בחר את השירים שניגנת, אתה או הבוחנים?

Lady Drm

New member
אפשרות לעוד יחידות

משרד החינוך רוצה לצ'פר נגנים שמנגנים מספר רב של שנים, ונותן אפשרות לעשות רסיטל, שזה עוד 3-5 יחידות. אתה נדרש להיות ברמה גבוהה, להכין 8 או כמה קטעים ועבודה על הקטעים ולנגן מול מספר בוחנים, שנותנים לך על הקטעים ציון, והופ- יש לך עוד יחידות בתעודת הבגרות

Lady Drm

New member
דרך בית הספר או הקונסרבטוריון

אם יש לך מגמת מוזיקה בבית הספר- סביר להניח שאתה שם, אז דרכה יש אפשרות דרך הקונסרבוטריון העירוני, ואל תתפוס אותי במילה- אך גם עצמאית, דרך משרד החינוך

GhostDrummer

New member
באיזו כיתה אתה?

אם אתה בי"ב אז כבר אבוד לך, התעוררת מאוחר מדיי.

למעלה