רסטות מישו פה יודע איך עושים רסטות? כמה עולה? יש דרך אחרת לפרק חוץ מגלח?.
ה הכבשה שולה New member 24/1/04 #1 רסטות מישו פה יודע איך עושים רסטות? כמה עולה? יש דרך אחרת לפרק חוץ מגלח?.
מ מיצי בפעולה New member 24/1/04 #2 ראסטות אי אפשר לפרק אפשר רק לגלח אבל יש גם ראסטות שזה עד החפיפה וזה עולה בערך 100 שקל
ש שחרחר מתוק New member 24/1/04 #3 הממ יש רסטות חד פעמיות, זה שיטה מסוימת שעושים לך את ה"רסטות" ואז אפשר לפרק אותם.. זה לא בדיוק רסטות אבל זה דומה.. לגבי מחירים, אין לי שמץ של מושג כמה עולה לעשות רסטות.. סורי
הממ יש רסטות חד פעמיות, זה שיטה מסוימת שעושים לך את ה"רסטות" ואז אפשר לפרק אותם.. זה לא בדיוק רסטות אבל זה דומה.. לגבי מחירים, אין לי שמץ של מושג כמה עולה לעשות רסטות.. סורי
J julietta16 New member 24/1/04 #4 ראסטות כן אפשר לפרק תלוי איך עושים אותן. חברה שלי פירקה את הראסטות שלה בעצמה-ואני לא מתכוונת לראסטות חד פעמיות, אלא לראסטות רגילות. עלה לה בסביבות ה-300 ש"ח
ראסטות כן אפשר לפרק תלוי איך עושים אותן. חברה שלי פירקה את הראסטות שלה בעצמה-ואני לא מתכוונת לראסטות חד פעמיות, אלא לראסטות רגילות. עלה לה בסביבות ה-300 ש"ח
ה הכבשה שולה New member 24/1/04 #6 תודה רבה על התשובות- לכולם!! איך היא פירקה? כאב לה? השיער חזר לקדמותו? חחח
ד דינדושה המקורית New member 27/1/04 #8 ../images/Emo26.gif תלך לספר והוא יעשה לך רסטות.. והדרך היחידה להוריג אותם היא קרחת.