רנסנס

peart

New member
רנסנס

מה אתם אומרים על "שחזרדה וסיפורים אחרים"? שווים 80 שקל ? אני שוקל לרכוש את הדיסק... בתודה,...

HelterSkelter1

New member
שווים גם 100

שמעתי את כל הדיסק, אבל אין לי אותו. אקנה בקרוב

vdgg

New member
הדיסק הוא מיד-פרייס

אם אני זוכר נכון. בהוצאת Repertiore, אפשר למצוא בJazzis (אם יש במלאי), וזה לא צריך לעלות יותר מ60 שקלים.

peart

New member
לא באוזן ה-3

שם הוא עולה 89 ובעזרת הנחה מחירו מגיע ל80... )):

vdgg

New member
אז תזמין מג'אזיס

כולל עלות של משלוח הביתה זה עדיין יעלה לך פחות, בהפרש משמעותי.

HelterSkelter1

New member
יש הבדל

הדיסק בג'אזיס הוא רימסטר מ-1994. אני מאמין שהרימסטר החדש, מ-2000 בהוצאת Import טיפה יותר טוב באיכות, למרות שהוא לא כולל בונוסים עד כמה שאני הבנתי. בכל מקרה, אולי כדאי באמת לקנות את הרימסטר הישן, במחיר זול.

עמית ע

New member
הוצאת Import ../images/Emo2.gif?

כאשר אתה רואה בחנויות רשת או מאגרי מידע ששם הלייבל הוא "Import", הכוונה היא שמדובר בייבוא, וכמעט תמיד הכוונה היא לייבוא מיפן וקוריאה. במקרה הזה מדובר ב-MSI יפן. זה גם מסביר את המחיר האסטרונומי. יש לי את הגרסה של רפרטואר והסאונד שלה טוב. אם עוד ניתן למצוא בחנויות את הגרסה של רפרטואר, שאמורה לעלות בסביבות 60 ש"ח, אני לא רואה סיבה לשלם עוד 30 ש"ח.

HelterSkelter1

New member
Oppss

צודק. חשבתי לטומטומי שהם לא מתכוונים ל Import = ייבוא, אלא שיש באמת לייבל כזה (מי יודע
). בכל מקרה, בהחלט עדיף לשלם פחות.

bloodmachine

New member
ג'אזאיסט ../images/Emo5.gif

שלום חובבי הפרוג והרוק המתקדם! איזה פורום משובח ואיכותי שרק היום גיליתי. תוכלו להסביר לי היכן זה ג'אזאיסט? ד"א - כיצד מאיתים רנאסאנס באנגלית? תודה מראש, שלכם בלאדמאשין [המקורי/החלוצי]

bloodmachine

New member
אני הגעתי ועכשיו יש לי רמזור ירוק

עכשיו אני ראש של איזה אדמוני ענק אולי זה עשו. קצת יקר לשלם כמעט 120 ש"ח בשביל סופט-מאשין לא? או איזה יופי - אם כבר הזכרת חנויות וירטואליות אז יש את eBay.com target=_blank>eBay. זה גם וירטואלי והמכירות שם על עיקרון "הפומבי" מגולש לגולש. יש שם מציאות מדהימות במחירים מדהימים. Renaissance זה הלהקה שהוקמה בסוריי-אנגליה בסוף שנות השישים ומקליטה עד היום? אם אני זוכר טוב, אז היו להם כמה הוצאות די פוריות בשנות השמונים. לא ממש תפס אותי. יש לכם איזה המלצה לקטעים שלהם שכדאי לי לשמוע?
שלכם בלאדמאשין [המקורי/החלוצי]

peart

New member
כמה עולה משלוח הביתה?

וייצא לי יותר זול אם אני יזמין כמה דיסקים ?

למעלה