"רנסנס" למילה g e s t a p o

"רנסנס" למילה g e s t a p o

במבט ראשון - המילה גסטפו - מחוץ ל"פורום שואה".... נראית כמו "פיל בחנות חרסינה"..... אבל - זה הרבה יותר מזה .... אני טוענת ש"גילינו את אמריקה". המילה "גסטפו" והמושג "גסטפו" - חיים וקיימים גם במדינתנו הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון - אלא ש"מה עשו חכמים" = החליטו להסתיר את זה מהציבור על ידי "הפעלת הגסטפו" נגד "יצורים חסרי ישע" (( שאין חשש שיעבירו את המידע לוועדת-החוקה נניח )) שסובלים מבעיות תקשורת . הנה שוב ההסבר של ההתחכמות שננקטה - מפעילים את ה"גסטפו" בכל הכח - ובשיגרה - נגד יצורים המאותגרים תקשורתית - בני אדם ואפילו למעלה מזה - תוך ידיעה ... שכל אזרח הגון ומלומד כבר למד בבית הספר ש"אין גסטפו" - אין מילה כזאת בכלל בשפה - ואם יש מילה כזאת - הרי כמובן ששמור לה יום אחד בלבד בשנה - יום השואה . והנה אנחנו גואולים את המילה הזאת משיממונה.... ומעלים אותה כמו צוללת נשכחת..... מארכיון "יד ושם".... לשימוש היום יומי בשפה העיברית . פניתי לגסטפו .... הוא פנה לגסטפו..... הם יפנו לגסטפו..... הגסטפו עקב אחרי.... הגסטפו חקר אותי..... הגסטפו מסר ..... הגסטפו יבדוק.... - "הגסטפו של עיריית טבריה" "הגסטפו של עירית כרמיאל" "הגסטפו של עיריית עפולה" "הגסטפו של עיריית בית שאן" "הגסטפו של עכיריית בית-שמש" "הגסטפו של עיריית אום-אל-פאחם" "הגסטפו של עיריית עכו" "הגסטפו של עיריית חולון" ...... - איך הסתדרנו עד היום בעצם בלי המילה הזאת? איך בכלל יכולנו להבין את החיים שלנו עד היום?

" אלפי תודות לגסטפו על התרומה.....

איך כותבים את המילה בעיברית ? עם "א" (( בין כה לא מבטאים אותה )) ? ואולי לחלק לשתי הברות? תראו כמה שזה משתלב היטב בעיברית ... "הגסטפו מימן את הבחירות לראשות..... "הגסטפו סייע ברכישת....... "הגסטפו פירסם...... "הגסטפו תרם.... "הגסטפו העניק .... "הגסטפו נידב..... "הגסטפו מעודד..... "הגסטפו החליף את הלוגו שלו

גנגי

New member
יש לי מתנה בשבילך:

מצאתי המון נקודות מיותרות - ................ .......... . ............ . .. . ................. ....... ...... . ... ......... ויש לי גם מלא מרכאות ריקות משימוש - """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" קחי ותיהני. מתנה, לא צריך לשלם.

sailor

New member
למה להאכיל
?

ריקשה היא לא סתם טרול

היא מופיעה בפורומים פעילים ונעלמת כשהפורום גוסס. ריקשה הזאבה היא הסנונית שמבשרת את אביב הפורומים. זה כמו האביב הערבי רק בלי רציחות המונים.

sailor

New member
כן, כבר היום השני בו הפתיל מתמלא כיפאק היי

לידיעתך - ריקשה נחטפה כבר ב-2006 ......

מה דעתך על שופטים שמגיעים ממערכת התביעה המשטרתית? (( היימן וגרינברג למשל? )) כלומר "כיום" - לאחר מותו של "הנציב חיים לוי ז"ל" בדימוס של שב"ס וחשיפת החנינה שקיבל אייכמן מהנשיא בן-צבי . דרך אגב - אם באמת אתה רוצה לסייע לי אז פשוט תתן לי כסף

למעלה