רנטיסי חוסל...

wizibusy

New member
רנטיסי חוסל...

רנטיסי חוסל(סוף כול סוף) ... אתם חושבים שהחיסול הזה יגרור הד תקשרותי ואיומים חדשים מפי ארגוני הטרור?לדעתי גם עם כן הם יהיו מינורים וחסרי משמעות...כמו שלאחר חיסול השיח יאסין היו תרועות גדולות אבל שום דבר לא קרה.... חוץ מזה רציתי לשאול האם כול ההתנקשויות עוברות קודם בישיבת ממשלה או קבינט...? או שפשוט כאשר יש אפשרות לחיסול - מחסלים?

תגובתי...

אז ככה: 1. אני מברך על החיסול. ארגוני הטרור גם ככה עושים כל שהם יכולים כדי לפגוע בנו. עכשיו יש להם עוד סיבה. זה לא משנה. 2. רנטיסי הוא בן מוות. 3. ההתראות אחרי התנקשות ביאסין עוד לא התחילו. לפי ההיסטוריה והניסיון של התנקשויות וארגוני טרור, המכות מתחילות להגיע לאחר 40 ימי האבל, זאת ע"פ הדת האיסלאמית. 4. התנקשויות - ההתנקשות של יאסין עברה אישור מיוחד של הקבינט, לאור אחד הפיגועים, וראש הממשלה עצמו הורה למסוק לשגר את הטיל. 5. בד"כ - הממשלה מסמיכה את הקבינט להכין רשימת "חיסולים", הרשימה עוברת את אישור הקבינט, שגם מסמיך את שר הביטחון, רה"מ, ואולי עוד אחד - לתת הוראות ישירות להתנקשויות. 6. התוקף "החוקי" להתנקשות ברנטיסי ימ"ש, נובע מהחלטת הממשלה והקבינט לפגוע במנהיגי החאמס, ובהוראה ישירה של שר הביטחון, שקיבל אישור עקרוני מראש הממשלה. שחר. שחר.

wizibusy

New member
תודה שחר על התשובה, יש לי עוד אחת..

האם באמת אפשרי לא לחשוף את שם מנהיג החמאס החדש? לדעתי זה לא אפשרי גם מכיוון שהמנהיג אמור להיות גורם ייצוגי וכריזמטי שינהיג את ההמון ועם הוא יהיה "אנונימי" הוא יהיה חסר כול יכולת המונית ופוליטית. הבעיה השניה בהסתרת זהות המנהיג החדש היא בעובדה שלישראל יש מודיעין משוכלל ,וקיום שום דבר כבר לא סוד ולא יכול להיות סוד להרבה זמן. עם ככה מה הסיבה לעוד הצהרה מופרחת שכזאת מפי החמאס? תודה מראש, ים. נ.ב עם יידעו מי המנהיג החדש ויספרו זאת בוועדת חוץ וביטחון אני בטוח שיובל שטייניץ לא יאכזב, וידליף זאת לעם...

רנטיסי סתם הומו

החמאס איים לתקוף את ישראל ולנקום ב100 פעולות התאבדות על חיסולו של רנטיסי. זה בנוסף ל150 פעולות התאבדות שהוא איים שהוא יעשה על חיסולו של יאסין.שבועיים לאחר שהוא איים בעשרות (הם לא נתנו הפעם מספר מדויק) פיגועים על פעילות צה"ל ברפיח שנמשכה חודשיים שעלתה להם ב-34 חמושים הרוגים.זה לאחר שהם איימו ב12.786 פיגועים על מעצר המחבלים על ידי צהל בפעולה בבית לחם. אחרי שהם איימו על 57.67 פיגועים על ישראל בעתיד על ידי אללה בגלל חיסול מס' 5 בתנועה איסמעיל אה שנב בעזה. לא שכחנו גם 50000 פיגועים על 37 שנות כיבוש. זה אחרי עוד 789.98 ש"ח פיגועים על החלפת העטיפה של שוקולד פרה על ידי עלית לצבע אדום ופרה מחייכת, 19.46 פיגועים כנקמה על זה ששי גבסו חזר בתשובה ו567.879 פיגועים על זה שעמוס נבחר למועצת שינוי.הם עדיין לא יצאו בהצהרה כתוצאה מפרסום תאריכי הבגרות ומתכונות השנה לתלמידי יא'. אני מקווה שאין איזה חמאסניק בעזה שכל התפקיד שלו זה לשבת עם מחשבון ולספור כמה פיגועים הם חייבים לנו (ועוד לא שכחנו החזרי מס ,ריבית וכו').כי אז הם חייבים לנו די הרבה.

מה זאת אומרת ?

"בטח יימחק". תגיד למחוק. הילד עדיין לא התרגל שהוא היו"ר... ש.

tt 4 ever

New member
חחחחחח

דור אם אתה לא יודע לתת הוראות אני אתן אותם במקומך בשמחה P:

kundason2003

New member
תגובה לכל התגובות.

אחרי חיסול יאסין ישראל העלתה רמת כוננות, ועד היום אנחנו נמצאים עם כ60 התראות. זה לא משנה, כי החמאס גם ככה עושה כמה פיגועים שהוא רק יכול, וזה כמובן המקום לציין את מערכת הביטחון ששומרת עלינו כמו שצריך.(טפו טפו) (שיט, שכחתי אחד. טפו טפו טפו) ההתראות של החמאס, אם כן, הן לא מינוריות, פשוט מערכת הביטחון יודעת איך להתמודד איתן. ויש אישור מחדש כל פעם, כמו שאני יודע.

למעלה