רנטה מגרמניה שלום האם אפשר לקבל רנטה מגרמניה עבור האם אבא שלי קיבל והוא נפטר ידוע משהוא כזה ?
M maet New member 21/8/13 #1 רנטה מגרמניה שלום האם אפשר לקבל רנטה מגרמניה עבור האם אבא שלי קיבל והוא נפטר ידוע משהוא כזה ?
ב בלאו אלעזר New member 22/8/13 #2 רנטה מגרמניה כמה שידיע לי אחרי פטירת הבעל במשך שלוש שנים האלמנה מקבלת מרכז המדע למיצוי זכויות הניצולים טל. *9444 בפקס 03-6442572
רנטה מגרמניה כמה שידיע לי אחרי פטירת הבעל במשך שלוש שנים האלמנה מקבלת מרכז המדע למיצוי זכויות הניצולים טל. *9444 בפקס 03-6442572
N noemi2 New member 22/8/13 #3 אמא שלי ז"ל,קיבלה אחרי אבא שלי ,עד שהיא חיה, אבל צריך לסדר את זה ,דרך עורך דין שמטפל בזה.אולי היום יש סידור אחר.
אמא שלי ז"ל,קיבלה אחרי אבא שלי ,עד שהיא חיה, אבל צריך לסדר את זה ,דרך עורך דין שמטפל בזה.אולי היום יש סידור אחר.
י ישראלקוריס New member 30/8/13 #4 גמלה לאחר הפטירה שלום רב יתכן ואלמנ/ה או אפילו יורשים אחרים של אדם נפטר ימשיכו לקבל קצבה בכבוד רב ישראל קוריס, עו"ד
גמלה לאחר הפטירה שלום רב יתכן ואלמנ/ה או אפילו יורשים אחרים של אדם נפטר ימשיכו לקבל קצבה בכבוד רב ישראל קוריס, עו"ד