רנו 5 טורבו 2

fazer

New member
רנו 5 טורבו 2

חברים, התעוררה בי סקרנות היסטורית: פעם היו בארץ 2 רנו 5 טורבו 2, אחת שחורה ואחת לבנה. אחת מהן אפילו גרה ברמת אביב כמה שנים. למישהו יש מושג מה עלה בגורלן, והאם הן עדיין חיות בינינו?

gal106rallye

New member
רנו 5 טורבו 2

אני לא יודע על איזה שתיים אתה מדבר מה שאני כן יודע זה על אחת בצבע לבן פנינה יפיפיה ששיפצו אותה לא מיזמן ממש והבעלים פשוט לא נוסע איתה היא עומדת ברמת השרון מיתחת לאיזה ביניין והיא למכירה אבל הבן אדם לוקח את הזמן הוא אפילו לא פירסם את זה הוא רוצה 130 אלף ולפי דעתי היא שווה את זה אחרי הכול מנוע מרכזי עם הנעה אחורית איייי חיייה רעה

fazer

New member
זו אחת מהן...

זו כנראה הלבנה, השניה היא שחורה, ואלו לדעתי הן השתיים היחידות. יש לך מושג היכן היא נמצאת ברמת השרון (אני חייב להעיף מבט...), ואם היה לי 130 אלף הייתי קונה אותה, לפני מיני, לפני אופנוע, לפני הכל. זאת באמת האהבה הראשונה שלי, הרנו הזו. :)

היא יפיפיה, וממש מדהימה

היא נמצאת בין סוקולוב ל"קפה" "קפה", לא זוכר שם רחוב... מכוסה ושמורה. נא לא לגעת. יש אזעקה!

fazer

New member
פעם מזמן....

פעם לפני המון שנים, השחורה היתה שייכת למישהו שגר כמה בנינים מההורים שלי, ואני הייתי עובר שם, מקוה שבמקרה הוא יוציא אותה לסיבוב....רכב מדהים, גם היום, כמעט 20 שנה אחרי שהוא יוצר אני בטוח שהוא יכול להאכיל הרבה מאוד מכוניות ספורט חדשות.

gal106rallye

New member
הרנו עומדת ברחוב

ביאליק בצד של המיספרים הזוגיים שתי בינינים ליפני הפניה לרחוב הקוצר עם זה עוזר לך אז אחלה היא עומדת מיתחת לביניין מכוסה לא ניראה לי שיש לה אזעקה כמו שמישהו פה אמר כי כמה שהיסתכלנו והורדנו את הכיסוי (כן זה לא בסדר אבל הינו חיבים זאת רנו 5 טורבו 2 ) אז אף אזעקה ושום כלום בהצלחה ועם אתה באמת רוצה אותה שמעתי שיש עכשיו מיבצעים מדהימים בבנק להלואות בריבית פריים בילבד
גל

ואני זוכר אחת נוספת...

אם יש לבנה אחת ושחורה אחת....אז אני ראיתי אדומה אחת... חנתה במשך זמן ארוך על בסיס יומי ליד המסעדה על הכביש שבין תל השומר לבין מרכז קראון....ממש לפני הפניה ימינה לכניסה האחורית של הבקו"ם. עד לפני שנה וחצי בערך היא עמדה שם כמעט כל יום.
השדון .... ™TheNightDevil

fazer

New member
והמשימה...

אם כך אז המשימה שלנו עכשיו זה למפות את ה3 האלו (גם בוריס טוען שהוא מכיר אחת אדומה)....מעניין אם הן עדיין חיות.

חובש

New member
ואחת כחולה...

שיום אחד הופיע בחנייה התת קרקעית של הבניין שלי. בפתאומיות שהגיע - ככה נעלמה, אחרי חודשיים. יש לי איזה אספן מכוניות בבניין, אולי זה היה שלו. מה שבטוח האוטו מ-ד-ה-י-ם ולטעמי גם יפה חיצונית (ולא הרבה יסכימו איתי בענין הזה...) ישי

למעלה